Οδηγός συγγραφής

Οδηγός συγγραφής

Πώς γράφουμε ένα μυθιστόρημα; Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που οφείλουμε να γνωρίζουμε και να ακολουθούμε, ή μήπως αρκεί η επίκληση στη Μούσα; Πόσες λέξεις θα ήταν καλό να γράφει κανείς κάθε ημέρα, και πόσες ώρες πρέπει εντέλει να εργάζεται; Είναι η συγγρα

Περισσότερα
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Έτος: 2016
ISBN-13: 9786180117721
ISBN-10: 6180117721
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 6,93 €
Το θέλουν: 6 metabookers
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Πολύ καλή κατάσταση
ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ 50 ΚΑΝΟΝΕΣ Σελ: 152 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ώρα για προπόνηση Δουλειά Χειρωναξία Έγνοιες Ωράριο Αυτοσχεδιασμοί Γράφε γραμμικά Γράφε όπως μιλάς Εσωτερικός μονόλογος Όνειρο Διάλογοι Εισαγωγικά Χειρόγραφο Τίποτε περιττό Επίθετα και επιρρήματα Διάβαζε Ταπεινά μυθιστορήματα Εκζήτηση "Μην ενοχλείτε" Είδη Σχεδιάγραμμα Πρόσωπα και χρόνοι Παντεπόπτης αφηγητής Σινεμά Turning points Μεταφορές Κακές Λέξεις Όσα βλέπεις Όσα ξέρεις Περιβάλλον Οι άλλοι Τα λιγότερα δυνατά Ένα υποχρεωτικό κεκτημένο Λογοκλοπή Διάβασμα και ντύσιμο Εμπειρίες και ταξίδια Μαγικά Πρωτόλειο Χαρακτήρες Επιμέλεια Η άλλη δουλειά Απογοήτευση Φαντασία Ιδέες Ψυχαγωγία Ελντοράντο Writer's block Γραμματόσημα Λαϊκά ευπώλητα Γεωμετρία Κανόνες ΕΠΙΛΟΓΟΣ Ώρα για γράψιμο --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Βασίλης Κ.
1483
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι, Γενική Ταχυδρομική και SPEED Couriers
Αθήνα, Αττική
Εξοικονομείς
2,93 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
4,00 €
από 6,93 €
Υπόλοιπες αγγελίες
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Bill
108
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πειραιάς, Αττική
Εξοικονομείς
2,93 €
4,00 €
από 6,93 €
Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση, χωρίς τσακίσματα, σκισίματα και σημειώσεις. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
8
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ
10,00 €