Ο κόσμος που κληρονομήσαμε: Ισπανία: Ανδόρα: Πορτογαλία

Ο κόσμος που κληρονομήσαμε: Ισπανία: Ανδόρα: Πορτογαλία
Τιμή από
4,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

"Ο κόσμος που κληρονομήσαμε" είναι μια γοητευτική ξενάγηση στα μοναδικά μνημεία του πολιτισμού και της φύσης όπως αυτά έχουν καταγράφει στον κατάλογο της Ουνέσκο. Είναι μια πρώτη γνωριμία με ό,τι πολυτιμότερο βρήκαμε στον κόσμο μας και έχουμε το χρέος και την τιμή να προστατεύσουμε. Εικόνες που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν, ζωντανεύουν την ιστορία, ερμηνεύουν τους πολιτισμούς και αποκαλύπτουν το μεγαλείο της φύσης.

Μια χώρα - σταυροδρόμι ανάμεσα σε Αφρική και Ευρώπη. Μια χώρα - αμάλγαμα των διαφορετικών πολιτισμών που για αιώνες πέρασαν από τα εδάφη της δίνοντάς της τη μοναδική της ταυτότητα. Την ταυτότητα αυτή η Ισπανία με τη σειρά της μετέφερε στη Λατινική Αμερική χρωματίζοντας μια ολόκληρη ήπειρο. Ο αναγνώστης αυτού του βιβλίου καλείται να ακολουθήσει νοερά τα ίχνη που άφησαν όλοι αυτοί οι διαφορετικοί πολιτισμοί και να γνωρίσει τον τρόπο με τον οποίο έχουν συντεθεί δίνοντας στην Ισπανία το γοητευτικό πρόσωπό της. Να γνωρίσει και να λατρέψει τον πολιτισμό προηγούμενων χρόνων ο απόηχος του οποίου συνεχίζει να χαϊδεύει τα αφτιά μας.

Ο περιγραφικός λόγος του βιβλίου θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε σε μέρη άγνωστα, να περπατήσετε μέσα στα σπουδαιότερα ιστορικά μνημεία, στις πλατείες και στις μονές, να δείτε από κοντά τα ζώα υπό εξαφάνιση. Η ανάγνωση αυτού του τόμου αποτελεί μοναδική εμπειρία που καθένας θα ζήσει ξεχωριστά.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
4,00 € Σαν καινούριο
Σαν καινούργιο με τη ζελατίνα του ακόμα.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βούλα, Αττική
Όροι παράδοσης
5,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 15€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Αχαρνές, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
13,00 € Σαν καινούριο
ΑΡΙΣΤΗ
Παράδοση με ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.