Ο γυρισμός στο μέσα μας παιδί

Ο γυρισμός στο μέσα μας παιδί
Τιμή από
3,00 €
11,13 €
Εξοικονομείς 73% 🔥🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Περιγραφή

Τα στάδια της πρώιμης παιδικής ηλικίας εξασφαλίζουν τα θεμέλια της ενήλικης ζωής μας. Εκείνοι από σας που είναι ενήλικες-παιδιά από δυσλειτουργικές οικογένειες στερούνται αυτών των θεμελίων. Τα αναπτυξιακά σας ελλείματα είχαν καταστροφικές για τη ζωή σας συνέπειες. Αν θέλετε να αλλάξετε αυτό το καταστροφικό πρότυπο θα πρέπει να διεκδικήσετε την παιδική πας ηλικία.

«Δέκα χρόνια πριν, δε θα μπορούσα να είχα φανταστεί τη μεταμόρφωση στη σκέψη μου και τη συμπεριφορά μου που απέρρευσαν από την προσωπική μου ανακάλυψη του μέσα μου παιδιού. Πριν από αυτήν την ανακάλυψη, ελαχιστοποιούσα τις επιπτώσεις της παιδικής μου ηλικίας και παγιδεύτηκα στον καταναγκασμό να εξιδανικεύω και να προστατεύω τους γονείς μου. Σαν παιδί, συνήθιζα να λέω στον εαυτό μου, «Όταν θα μεγαλώσω όλα θα είναι εντάξει». Καθώς τα χρόνια πέρασαν, συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα δεν καλυτέρευαν. Χειροτέρευαν...

« Ένα βροχερό απόγευμα μιας Πέμπτης αποφάσισα να διεκδικήσω και να προασπίσω το μέσα μου παιδί. Το βρήκα φοβισμένο σε σημείο πανικού. Στην αρχή δεν με εμπιστευόταν και δεν ερχόταν μαζί μου. Μόνο μετά από τις ακλόνητες προσπάθειες μου να του μιλήσω και την επιμονή μου να μην το αφήσω, πράγματι άρχισε να με εμπιστεύεται. Σε αυτό το βιβλίο περιγράφω τα στάδια του ταξιδιού που μου επέτρεψε να γίνω ο φρουρός και ο προασπιστής του μέσα μου παιδιού. Εκείνο το ταξίδι άλλαξε τη ζωή μου».

Αυτό το βιβλίο μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από τον καταστρεπτικό δεσμό με το παρελθόν και να αφυπνίσουμε τις θεραπευτικές δυνατότητες του βαθύτερου εαυτού μας.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: John Bradshaw
  • Εκδόσεις: Λύχνος
  • Έτος: 1992
  • ISBN-13: 9789607097101
  • ISBN-10: 9607097106
  • Κατηγορίες: Ψυχολογία
Αγγελίες
3,00 € Καλή κατάσταση
Έχει λίγες παραγράφους υπογραμμισμένες με κίτρινο μαρκαδόρο.
Πληρωμή με Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.