Μην πυροβολείτε τον υπάλληλο

Μην πυροβολείτε τον υπάλληλο
Τιμή από
30,00 €
8,44 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Παραδεχτείτε το. Από την πρώτη στιγμή που πατήσατε το πόδι σας στην εταιρεία, νιώσατε το άγρυπνο βλέμμα του διευθυντή να σας ακολουθεί: διαρκώς ευέξαπτος, αδικαιολόγητα αυταρχικός, συνεχώς δυσαρεστημένος. Σας έχει δώσει πλέον πολλές αφορμές για να του τα πείτε έξω από τα δόντια. Ψυχραιμία... Όλα είναι θέμα στρατηγικής...
Παραδεχτείτε το. Από την πρώτη στιγμή που τον είδατε να περνάει την πόρτα της εταιρείας σας με το ύφος του «καλόβολου βλάκα», μπήκατε σε υποψίες. Και φυσικά δεν διαψευστήκατε: διαρκώς καθυστερημένος, επικίνδυνα ασυνεπής, αυτάρεσκος «ξερόλας», σας έχει δώσει πλέον πολλές αφορμές για να τον απολύσετε. Ψυχραιμία... Μην πυροβολείτε τον υπάλληλο!
Η κριτική είναι μια έννοια συναισθηματικά φορτισμένη, που ερμηνεύεται αρνητικά από τους περισσότερους. Η ικανότητα όμως να ασκείτε και να δέχεστε κριτική είναι πολύ σημαντική για την επαγγελματική και την προσωπική σας επιτυχία. Αν θέλετε να βελτιώσετε τη δεξιότητά σας σ` αυτόν τον σημαντικό τομέα, το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει να παραμένετε ψύχραιμος όταν ασκείτε η δέχεστε κριτική· να μετατρέψετε μια αρνητική κριτική σε θετική· να χρησιμοποιήσετε την κριτική για να επηρεάσετε καταστάσεις.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Hendrie Weisinger
  • Εκδόσεις: Κέδρος
  • Έτος: 2001
  • ISBN-13: 9789600419269
  • ISBN-10: 9600419264
  • Κατηγορίες: Ψυχολογία
  • Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 8,44 €
Αγγελίες
30,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Eurobank, PayPal και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.