Μικρά μυστικά στη μεγάλη πόλη

Μικρά μυστικά στη μεγάλη πόλη
Τιμή από
7,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η Λίζι Νίκολς επιστρέφει (στους δρόμους της Νέας Υόρκης αυτή τη φορά) ψάχνοντας για δουλειά, ένα σπίτι για να μείνει και τη θέση που της αναλογεί στον κόσμο.

Όταν ο Λουκ τής προτείνει να συμβιώσουν σε ένα πολυτελές διαμέρισμα που διατηρεί η μητέρα του στην Πέμπτη Λεωφόρο, η Λίζι δε δυσκολεύεται ιδιαίτερα να εγκαταλείψει την προοπτική τού να συγκατοικήσει με τη Σάρι σε μια ανήλιαγη γκαρσονιέρα. Όμως δε στέκεται το ίδιο τυχερή και με την αναζήτηση εργασίας. Ενώ η Σάρι βρίσκει την τέλεια δουλειά, η Λίζι δεινοπαθεί περνώντας από τη μία εξευτελιστική συνέντευξη στην άλλη. Τελικά, την κατάσταση σώζει ο Τσαζ, ο οποίος της προτείνει μια θέση στην υποδοχή της παντοδύναμης δικηγορικής εταιρείας του πατέρα του. Ταυτόχρονα, η Λίζι θα καταφέρει να βρει μια επιπλέον (άλλα άμισθη) εργασία σε ένα κατάστημα νυφικών.

Όμως η διαβόητη φλυαρία της τη βάζει σε μπελάδες στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι, σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Έτσι, βρίσκεται για άλλη μια φορά άνεργη και άστεγη. Θα μπορέσει να σώσει τον εαυτό της και να βρει επιτέλους επαγγελματική σταθερότητα (για να μη μιλήσουμε για μια ικανοποιητική σχέση με σοβαρή προοπτική);

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
7,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Speed.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.