Μέτρα και σταθμά

Μέτρα και σταθμά
Τιμή από
25,00 €
45,00 €
Εξοικονομείς 44% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το "Μέτρα και σταθμά" είναι το πρώτο ελληνικό εγχειρίδιο, έτοιμο να απαντήσει σε τρέχοντα ερωτήματα που ανακύπτουν κατά την εφαρμογή των τεχνικών επιστημών. Το βιβλίο συγκεντρώνει ένα πλήθος στοιχείων που ταξινομούνται σε τέσσερις ενότητες:

- Μέτρα και σταθμά

- Μαθηματικοί πίνακες και γεωμετρικά σχήματα

- Τεχνικά δεδομένα

- Διαγράμματα

Η πρώτη ενότητα συζητά τα συστήματα των μονάδων και παραθέτει πίνακες μετατροπής τους. Μερικά σπάνια συστήματα, ακόμη και αρχαία ελληνικά και ρωμαϊκά, περιλαμβάνονται στην ενότητα αυτή. Δίδονται επίσης σχόλια και ιστορικές επισημάνσεις για την προέλευση και χρήση των μονάδων.

Η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει γεωμετρικούς, χρηματοοικονομικούς, στατιστικούς και αριθμητικούς πίνακες. Οι γεωμετρικοί πίνακες αναφέρονται στα σχήμα, το εμβαδόν και τον όγκο διαφόρων στερεών σωμάτων. Η τομή δύο ή τριών κυλίνδρων, κυλίνδρου και σφαίρας, ο όνυχας, η κυλινδρική σφήνα είναι λίγα μόνο παραδείγματα.

Η τρίτη ενότητα περιέχει ψυχρομετρικούς χάρτες, διαγράμματα Mollier και γραφήματα διαφόρων χαρακτηριστικών ουσιών και στοιχείων.

Εξετάζοντας το περιεχόμενο του βιβλίου, ο αναγνώστης θα ανακαλύψει και ένα πλήθος άλλων στοιχείων, όπως: διαρκές ημερολόγιο μέχρι το 10099, κωδικούς χωρών (τηλεφωνικούς και internet), pH τροφίμων, κ.ά. Σε πολλά σημεία οι πληροφορίες δίδονται με τη μορφή υποσημειώσεων. Αξίζει να μην τις παραβλέψει κανείς, έχουν ενδιαφέρον.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
25,00 € Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο έχει κάποια σημάδια αλλά όχι τσακίσεις. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις. Από το βιβλίο έχει αφαιρεθεί μόν... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 100€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Χανιά, Ανατολική Μακεδονία Και Θράκη
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.