Μέθοδος για αρχάριους - 100 Ασκήσεις (Op.599)

Μέθοδος για αρχάριους - 100 Ασκήσεις (Op.599)
Τιμή από
4,00 €
7,04 €
Εξοικονομείς 43% 🔥
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Carl Czerny. Αυστριακός συνθέτης που γεννήθηκε στη Βιέννη το 1791, τη χρονιά του θανάτου του Mozart. Ήρθε σε επαφή με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, κάνοντας τα πρώτα μαθήματα πιάνου με τον πατέρα του, Wenzel Czerny. Ο Czerny ήρθε από νωρίς σε επαφή με τους μεγαλύτερους μουσικούς της εποχής του. Η γνωριμία του με τον Beethoven καθώς και με τον Clementi τον βοήθησαν να εξελιχθεί στην τεχνική του πιάνου. Ανάμεσα των σημαντικότερων μαθητών του ήταν και ο Liszt. Ο Czerny έζησε τη μετάβαση στην πιανιστική τέχνη, από το στιλ των J. S. Bach - C. Ph. Emmanuel Bach (και αργότερα Haydn και Mozart) στο ύφος του όψιμου Beethoven και του Chopin, στη μετάβαση δηλαδή στο δεξιοτεχνικό παίξιμο της εποχής του ρομαντισμού. Συνέβαλλε αναμφίβολα και ο ίδιος στη μετάβαση αυτή, ως δάσκαλος αλλά και ως συνθέτης.

Ο Carl Czerny είναι διάσημος για τα παιδαγωγικά έργα του για πιάνο. Αν και οι μέθοδοι αυτοί αποτελούν σημαντικό κομμάτι του έργου του, δεν είναι η μόνη προσφορά που μας έχει αφήσει ο πολύ αξιόλογος αυτός συνθέτης, πιανίστας και παιδαγωγός.

Το βιβλίο "Method for beginners, 100 exercises, op. 599" είναι η ιδανική μέθοδος για αρχάριους που ξέρουν ήδη και διαβάζουν νότες.

Το βιβλίο "30 New studies in technics, op. 849" είναι ένας συνδυασμός έξι βιβλίων, που το καθένα εστιάζει στην ανάπτυξη διαφορετικών δεξιοτήτων. Για πάνω από 100 χρόνια η συλλογή αυτή παραμένει μία από τις πιο διαδεδομένες.

Το βιβλίο "School of velocity 40 exercises, op. 299", έχει καθιερωθεί ως η βασική σχολική συλλογή τεχνικών ασκήσεων και χρησιμοποιείται από καθηγητές πιάνου σχεδόν εδώ και δύο αιώνες.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
4,00 € Αποδεκτή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, ACS Αντικαταβολή και ACS.
Ηράκλειο, Κρήτη
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
4,00 € Αποδεκτή κατάσταση
με CD
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ραφήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.