Μαθηματικά Γ΄ λυκείου Γ1

Μαθηματικά Γ΄ λυκείου Γ1
Τιμή από
10,00 €
14,09 €
Εξοικονομείς 29% 🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τις πραγματικά δύσκολες έννοιιες των μαθηματικών με τρόπο απλό, ώστε να μπορεί να τις κατανοήσει ο μαθητής της Γ΄ λυκείου.

Το βιβλίο στηρίζεται στους εξής άξονες:

- Κάθε έννoια έχει αναλυθεί σε ξεχωριστή ενότητα, στην οποία παρουσιάζεται βασική θεωρία σε μορφή ερωτήσεων καθώς και βασικές ασκήσεις που πρέπει να μελετήσεις, ώστε να κατανοήσεις τη θεωρία.

- Το μεγαλύτερο μέρος των προτεινόμενων ασκήσεων απευθύνεται σε εσένα, φίλε μαθητή, που θεωρείς ότι τα μαθηματικά είναι δύσκολο μάθημα. Όπως θα διαπιστώσεις, ακόμα και οι "απλές" ασκήσεις σού παρουσιάζονται με φιλικό τρόπο. Υπάρχουν όμως και οι λεγόμενες "δύσκολες" ασκήσεις (σε πολύ μικρότερο ποσοστό βέβαια) στο τέλος της κάθε ενότητας ή στο τέλος των επαναληπτικών ασκήσεων.

. Στο βιβλίο επίσης υπάρχουν όλα τα θέματα των εξετάσεων από το 2000 (Ιουνίου, επαναληπτικών [ασθενών] και Εσπερινών Λυκείων).

. Στο τέλος του βιβλίου θα βρεις τις απαντήσεις σε όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις με μια μικρή διαφορά. Στις ασκήσεις με άρτιο αριθμό αρίθμησης δίνεται μια υπόδειξη, ενώ πλήρη λύση θα βρεις στις ασκήσεις με περιττό αριθμό αρίθμησης.

Νίκος Σκομπρής

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
10,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
11,00 € Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση
Πληρωμή με Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ελασσονα, Θεσσαλία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.