Μακροοικονομική

Μακροοικονομική
Τιμή από
15,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Εκτός όμως από το προσωπικό στυλ γραφής που στην περίπτωση του Blanchard είναι πραγματικά συναρπαστικό, η διάταξη και τα περιεχόμενα της ύλης αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα για το βιβλίο αυτό. Πιο συγκεκριμένα:

· Η διάκριση ανάμεσα στη βραχυχρόνια και μακροχρόνια περίοδο. Η σύγχρονη μακρο-οικονομική θεωρία δίνει έμφαση στη μακροχρόνια περίοδο (όπου οι τάσεις παρακολουθούνται σε επίπεδο δεκαετίας) λόγω της σημασίας του ζητήματος της οικονομικής ανάπτυξης. Η παραδοσιακή θεωρία εστιάζει στους επιχειρηματικούς κύκλους οπότε δίνει έμφαση στη βραχυχρόνια.

· Ανάπτυξη. Το παρόν εγχειρίδιο ενσωματώνει τη σύγχρονη θεωρία της ανάπτυξης στο περιεχόμενό του. Η ανάπτυξη επηρεάζει το βιοτικό επίπεδο περισσότερο απ’ ότι οι κυκλικές διακυμάνσεις γεγονός που τα άλλα εγχειρίδια συχνά παραγνωρίζουν.

· Κάλυψη του Κεϋνσιανού υποδείγματος. Οι περισσότεροι οικονομολόγοι θεωρούν υποχρέωσή τους να διδάξουν λεπτομερώς το υπόδειγμα αυτό.

· Έμφαση στις σχολές μακρο-οικονομικής σκέψης. Για πρώτη φορά σε προπτυχιακό εγχειρίδιο υπάρχει σύνοψη των συνεισφορών των ιερών τεράτων της μακρο-οικονομικής σκέψης. Οι μακρο-οικονομικές αντιπαραθέσεις πρέπει να αναδεικνύονται και δεν αποσιωπούνται. (Χρήστος Νίκας)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
15,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Παλαιό Φάληρο, Αττική
Όροι παράδοσης
15,00 € Καλή κατάσταση
Υπάρχουν υπογραμμίσεις
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Νέα Σμύρνη, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
45,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.