Μαιευτική και γυναικολογική νοσηλευτική

Μαιευτική και γυναικολογική νοσηλευτική
Τιμή από
9,50 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Περιγραφή

Το σύστημα υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών διέρχεται δυναμικές αλλαγές. Η κοινωνία μας έρχεται αντιμέτωπη με πολλά θέματα τα οποία θα έχουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής μας.
Οι καταναλωτές άρχισαν να απαιτούν τον έλεγχο της δικιάς τους υγείας. Αναμένουν όπως οι ειδικοί του συστήματος υγείας, θα είναι ειλικρινείς και θα τους συμπεριλαμβάνουν στις όποιες αποφάσεις αφορούν την αυτή διαδικασία αλλά και τις προοπτικές της θεραπείας. Αναμένεται ευαισθησία απέναντι στις πολιτιστικές διαφορές. Εάν αυτές οι ανάγκες δεν καλυφθούν, οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα να διαλέξουν ένα άλλο σύστημα υγείας. Γι` αυτό το λόγο οι ειδικοί του συστήματος υγείας πρέπει να βρίσκονται σε μια σωστή επικοινωνία με τους καταναλωτές. Βλέπουμε πως η θεραπευτική επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας της νοσηλεύτριας που συχνά εργάζεται στη πρώτη γραμμή. Η επικοινωνία είναι βασική για να επιτευχθεί σωστή σχέση μεταξύ νοσηλεύτριας / ασθενή / και οικογένειας.
Η εξειδικευμένη νοσηλεύτρια βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη θέση. Λίγα επαγγέλματα προσφέρουν τόση πολύ υπευθυνότητα και πρόκληση αμέσως μετά την αποφοίτηση. Η εξειδικευμένη νοσοκόμα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πρέπει να διαθέτει ηγετικά και διοικητικά προσόντα. Η εξειδικευμένη νοσηλεύτρια πρέπει να μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να δέχεται τις ευθύνες. Αυτός ή αυτή αναμένεται να παρέχουν βοήθεια με τα χέρια, κάνοντας διάφορους χειρισμούς.
Εξειδικευμένοι νοσοκόμοι βρίσκονται σε κάθε εστία. Ο ρόλος των εξειδικευμένων νοσηλευτριών, ως `ηγέτες` και ως `εκπαιδευτές` υπογραμμίζεται σ` αυτό το κείμενο.
Προετοιμάζοντας αυτό το βιβλίο, ακολουθήσαμε την πρόταση ότι τα δύσκολα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευθύ και φιλικό τρόπο. Τα κεφάλαια είναι μικρά και αξιόπιστα. Κάθε κεφάλαιο είναι βραχύ και ευκόλως αναγνώσιμο. Πίνακες και χάρτες παρέχουν σημαντικές πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες που υπογραμμίζουν και διαφωτίζουν το κείμενο. Η νοσοκομειακή διαδικασία διαφωτίζεται από λεπτομερείς νοσοκομειακούς χάρτες και οδηγίες. Επαναληπτικές ερωτήσεις ανανεώνουν τη μάθηση.

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
9,50 € Καλή κατάσταση
Έχει σημειώσεις και μερικές φθορές στο εξώφυλλο. Πέρα από αυτά σε πολύ καλή κατάσταση.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Καστελλανοι Μεσης, Ιόνια Νησιά
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.