Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων με Φ.Π.Α & Ε.Γ.Λ.Σ

Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων με Φ.Π.Α & Ε.Γ.Λ.Σ
Τιμή από
20,00 €
35,60 €
Εξοικονομείς 43% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ένα βιβλίο με το κείμενο και την ανάλυση του ΚΒΣ δεν πρέπει να περιορίζεται πλέον σε `υποχρεούται` ή `απαλλάσσεται` και στην απαρίθμηση διαταγμάτων ή νομολογιών. Είναι καιρός να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τη `Φορολογική Λογιστική Ι`, η οποία δεν αποτελεί μόνο ένα νομικοτεχνικό πρότυπο για τη σύλληψη της φορολογητέας ύλης. Αναπτύσσει τα παραπάνω θέματα παράλληλα και συνδυαστικά τόσο με τις έννοιες ημερολόγιο, αποτίμηση, ισολογισμός κ.λπ. στα πλαίσια του ΕΓΛΣ και των Διεθνών (Λογιστικών) Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, όσο και με τον προσδιορισμό του εισοδήματος και το χειρισμό του ΦΠΑ (με έντυπα δήλωσης περιοδικής, εκκαθαριστικής, intrastat, listubg) στις διάφορες κατηγορίες βιβλίων, τις πραγματικές εισροές-εκροές της αποθήκης, τις συναλλαγές με το υποκατάστημα, τις επενδύσεις μέσω των αναπτυξιακών νόμων, τα αποτελέσματα χρήσεως 12μηνης ή μη διαχειριστικής περιόδου, τις συναλλαγματικές διαφορές από εξαγωγές-εισαγωγές, την ενοποίηση οικονομικών καταστάσεων κ.λπ.
Μέσα στα ευρωπαϊκά πλέον δεδομένα (EURO, VIES, Taxis, IAS-SIC, ελεύθερη διακίνηση εργαζομένων, κεφαλαίων, και αγαθών), η λειτουργία των λογιστηρίων δεν πρέπει να εξαντλείται με τις υποχρεώσεις της επιχείρησης προς τις ΔΟΥ, αλλά να προσφέρει διαρκώς αναλυτικές πληροφορίες- συμβουλές στη διοίκηση για την αριστοποίηση των επιχειρηματικών της αποφάσεων.
Έγραψα, λοιπόν, αυτό το βιβλίο με βάση τις σημειώσεις μου από τις παραδόσεις σε αίθουσες σεμιναρίων ή σχολείων και με κριτήριο το αμήχανο ή όχι βλέμμα των ακροατών μου στα κρίσιμα θέματα. Τα 40 άρθρα του ΚΒΣ περιλαμβάνουν τη γραμμογράφηση Βιβλίων (βασικών - πρόσθετων) και Στοιχείων, πλήθος αναλυτικών παραδειγμάτων μαζί με πρωτότυπα προβλήματα για εφαρμογή, ενώ εμπλουτίζονται (κωδικοποιούνται) με τις κατά καιρούς ερμηνευτικές εγκυκλίους-αποφά-σεις και, όπου κρίνεται σκόπιμο, εναρμονίζονται με το ΕΓΛΣ, τα Διεθνή Πρότυπα και τις τροποποιήσεις της φορολογικής νομοθεσίας (άμεσης - έμμεσης) σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
20,00 € Σαν καινούριο
καινούριο βιβλίο, άθικτο, χωρίς σημειώσεις, χωρίς τσακίσματα στις σελίδες
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ζωγράφου, Αττική
Όροι παράδοσης
20,00 € Σαν καινούριο
Σε άριστη κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Κόρινθος, Πελοπόννησος
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.