Ξαναδιαβάζοντας τον Φρόυντ

Ξαναδιαβάζοντας τον Φρόυντ
Τιμή από
15,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου ξεκίνησε από αναγνώστης του Φρόυντ και με το πέρασμα του χρόνου έφτιαξε ένα "Αναγνωστικό" του Φρόυντ για άλλους αναγνώστες. Από προσωπική του εμπειρία γνωρίζει τους αναγνώστες και τους μη αναγνώστες του Φρόυντ στα τέλη του 20ου και στις αρχές του 21ου αιώνα και σε αυτούς το απευθύνει:

- Πρώτον, σε εκείνους που έχουν διαβάσει Φρόυντ και θα ήθελαν να έχουν για μια ακόμη φορά την απόλαυση να ξαναφέρουν στη μνήμη τους τα ουσιώδη μέρη από το έργο του και τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής του.

- Δεύτερον, σε εκείνους που δεν έχουν διαβάσει Φρόυντ και με αυτό τους δίνεται η ευκαιρία να εξοικειωθούν μαζί του και να γνωρίσουν σε συγκεντρωμένη, περιεκτική και απλή μορφή όλο το οικοδόμημα της σκέψης του.

- Τρίτον, σε εκείνους που έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς να διαβάσουν Φρόυντ και κάτι τους απέτρεψε να συνεχίσουν.

- Τέταρτον, σε εκείνους που θέλουν να κάνουν μια αρχή και χρειάζονται έναν οδηγό, για να βρουν τον δρόμο προς τον Φρόυντ και την ψυχανάλυση.

- Πέμπτον, σε εκείνους που δεν θέλουν να ακούσουν τίποτε για Φρόυντ και ψυχανάλυση και μολοντούτο, αν διαβάσουν, ίσως αναγνωρίσουν ότι βρήκαν κάτι που είχαν παραβλέψει.

Τέλος, ως φόρο τιμής στον στοχαστή Φρόυντ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
15,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.