Κοιλιακοί, ραχιαίοι λειτουργική γυμναστική

Κοιλιακοί, ραχιαίοι λειτουργική γυμναστική
Τιμή από
6,00 €
8,00 €
Εξοικονομείς 25% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η γυμναστική αποτελεί ένα μέσο πρόληψης διαφόρων παθήσεων και ασθενειών του σύγχρονου ανθρώπου, αφού βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, ανακουφίζει από το στρες της καθημερινότητας και προάγει την αισθητική του σώματος.
Η υποκινητικότητα και η μονόπλευρη επιβάρυνση είναι τα κύρια αίτια που μειώνουν την ικανότητα απόδοσης του οργανισμού και συνήθως συμβάλλουν στη δημιουργία παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης όπως είναι η σκολίωση, η λόρδωση και η κύφωση.
Στο βιβλίο `ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - κοιλιακοί, ραχιαίοι` γίνεται κριτική θεώρηση των παραδοσιακών γυμναστικών ασκήσεων και περιγραφή των ανατομικών χαρακτηριστικών του ανθρώπινου οργανισμού, στοιχεία βοηθητικά για τη σωστότερη εφαρμογή των μεθόδων προπόνησης, της δύναμης, της αντοχής και της ευκινησίας.
Ωστόσο, μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην πρόληψη και θεραπεία των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης, παραθέτοντας πολυάριθμες ασκήσεις για την ενδυνάμωση των κοιλιακών και ραχιαίων μυών. Περιέχονται επίσης προγράμματα αντοχής με μουσική και χαλαρωτικές ασκήσεις.
Το βιβλίο αποτελεί οδηγό για όσους θέλουν να ασκηθούν μόνοι στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, και προορίζεται για τους καθηγητές φυσικής αγωγής, τους φυσιοθεραπευτές, τους φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α. αναλύοντας κριτικά και τεκμηριωμένα τα σύγχρονα συστήματα της γυμναστικής.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
6,00 € Σαν καινούριο
δεν εχει ανοιχτει
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Καλαμαριά, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.