Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση

Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση

Η επιτυχής έκβαση μετά από προσπάθεια διάσωσης θύματος καρδιακής ανακοπής θα εξαρτηθεί από το πόσο έγκαιρα και αποτελεσματικά θα εφαρμοστεί η Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Το τεράστιο ιατροκοινωνικό και οικονομικό κόστος που συνεπάγεται ένα επεισόδιο καρδιακής ανακοπής, καθιστά επιτακτική την ανάγκη απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων στην εφαρμογή της Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (με θωρακικές συμπιέσεις, αναπνοές, απινιδισμό μέσα στα 3 πρώτα λεπτά από το συμβάν), μέχρι να εξοικονομηθεί χρόνος για την εξειδικευμένη βοήθεια. Στόχος του βιβλίου Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, μέσα από τα 53 κεφάλαια (σε VI επιστημονικές ενότητες), είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη στην πρόληψη και αναγνώριση της ανακοπής και να συμβάλει στην ορθή αντιμετώπισή της, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό επιβίωσης των θυμάτων με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Λ. Παπαδημητρίου
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789604520169
ISBN-10: 9604520164
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 32,00 €
Το θέλει: 1 metabooker
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Καλή κατάσταση
Το βιβλίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ωστόσο υπογραμμίσεις με στυλό σε λίγες σελίδες. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
@AthensBooks
2
Πληρωμή με Revolut και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Εξοικονομείς
22,00 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
10,00 €
από 32,00 €
Υπόλοιπες αγγελίες
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
2
Παράδοση με Χέρι με χέρι
Περιστέρι, Αττική
Εξοικονομείς
22,00 €
10,00 €
από 32,00 €