Ιερά Σύνοψις

Ιερά Σύνοψις

Η Χριστιανική Ένωσις Εργαζομένης Νεολαίας προέβη εις την παρούσαν επιμελημένην έκδοσιν της Μεγάλης Ιεράς Συνόψεως, δια να βοηθήση τον ευλαβή χριστιανόν εις την προς τον Θεόν προσευχήν του και εις την μετά προσοχής και ζήλου παρακολούθησιν των ιερών Ακολουθιών.
Εις την πολυτάραχον σημερινήν εποχήν καθίσταται ολονέν και περισσότερον αντιληπτή η ανάγκη της προσευχής. Ζαλισμένος ο σύγχρονος άνθρωπος από την τρικυμίαν των βιοτικών φροντίδων, αναζητεί με αγωνίαν βάσιν σταθεράν και ακλόνητον δια να στηριχθή. Και βάσις άλλη, σταθερωτέρα από την προσευχήν, δεν υπάρχει.
Δια της παρούσης Μεγάλης Ιεράς Συνόψεως και του πλήθους των εν αυτή προσευχών βοηθείται ο πιστός να προσπέραση, δια της προσευχής, εις τας στοργικάς αγκάλας του Σωτήρος Χριστού και να εύρη στοργήν, ανακούφισιν και λύσιν εις όλα τα προβλήματά του.
Ψυχαί χριστιανικαί, εξαγνισθείσαι δια της προσευχής, θα κινούν την γλώσσαν του και θα τον διδάσκουν να αναπέμπη εις τον Θεόν δοξολογίαν και αίνον, δια να λαμβάνη εξ Αυτού πλουσίαν την ευλογίαν και την χάριν.

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα
Εκδόσεις: Εκδόσεις Φως
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789608093201
ISBN-10: 9608093201
Κατηγορίες: Ορθόδοξη Εκκλησία
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 11,94 €
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Καλή κατάσταση
εχει ξεκολλησει η ραχη.κανενα αλλο θεμα --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
metabooker
83
Πληρωμή με Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Εξοικονομείς
9,64 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
2,30 €
από 11,94 €
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
ΜΙΤΣΙΟ
37
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Αθήνα, Αττική
Εξοικονομείς
5,94 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
6,00 €
από 11,94 €