ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Τιμή από
3,00 €
4,77 €
Εξοικονομείς 37% 🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Αν είχαμε να κάνουμε ένα ταξίδι μέσ" από άγνωστες περιοχές, γεμάτες κινδύνους κι απρόοπτα, σίγουρα δε θα ριχνόμαστε στα τυφλά στην περιπέτεια, θα φροντίζαμε να πληροφορηθούμε όσο γίνεται περισσότερα για τους εθνικούς χαρακτήρες των πληθυσμών που θα συναντούσαμε, για το κλίμα και τους κινδύνους του, τους δρόμους και τα συγκοινωνιακά μέσα, τα ζώα που κατοικούν και τα δέντρα και τα φυτά που φυτρώνουν στα εδάφη που θα είχαμε να διασχίσουμε. Με δυο λόγια θα προσπαθούσαμε να καταστρώσουμε ένα σχέδιο με λεπτομέρειες, θα φροντίζαμε να λάβουμε τα μέτρα μας απέναντι στους κινδύνους και τα εμπόδια ώστε να είμαστε απ" τα πριν καλά εφοδιασμένοι και εξοπλισμένοι.

Για το ταξίδι της ζωής, για τις διάφορες προσπάθειες που επιβάλλει, οι δάσκαλοί μας, οι εκπαιδευτές μας μας έχουν άραγε καταστήσει ικανούς να ξεχωρίζουμε τον καλό δρόμο, μας έχουν παρακινήσει στη δράση και προσανατολίσει προς την επιτυχία; Πόσα ψηλαφήματα και πόσα σφάλματα θα μας είχαν κάνει ν" αποφύγουμε! Από πόσες αποτυχίες θα μας είχαν γλυτώσει! Αλλά το επίσημο καθήκον τους περιοριζόταν στη διδαχή μερικών παραγγελιών αγωγής του πολίτου και σε μερικές αόριστες παραινέσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που τα βιβλία εκείνα που εκθέτουν την τέχνη της επιτυχίας γίνονται τόσο ευπρόσδεκτα. Εδώ και μισό αιώνα έχουν γραφτεί μερικές δεκάδες τέτοια βιβλία. Τα περισσότερα έχουν έρθει από την Αμερική ή τη Γερμανία και πολλά έχουν συνταχθεί από ερανιστές, ψαλλιδιστές φράσεων ή μυστικιστές.

Ο σκοπός μας στάθηκε να συνθέσουμε το βιβλίο εκείνο που θα μας είχε βοηθήσει εμάς προσωπικά, αν το είχαμε ανοίξει και διαβάσει σε ηλικία δέκα έξη ετών· μια μέθοδο που θα μας είχε προπαρασκευάσει να καταλαβαίνουμε, να αναλαβαίνουμε προσπάθειες, να ενεργούμε. Ένας μόνο δάσκαλος ήταν ο εμπνευστής μας: η πείρα, και για ένα μόνο ενδιαφερθήκαμε: για τη σαφήνεια.

Ο αντικειμενικός μας σκοπός είναι να καταστούμε ωφέλιμοι σ" εκείνους που θα μας διαβάσουν, και, γι" αυτό, να επιβάλουμε στην προσοχή τους τις πιο ουσιαστικές αρχές της διαγωγής της ζωής. Έτσι δε διστάσαμε να επαναλάβουμε ορισμένες απ" αυτές με διάφορους τρόπους ώστε να επενεργήσουν σαν μια ωφέλιμη και σωτήρια υποβολή.

Εκείνο που επιδιώξαμε ήταν ο κάθε αναγνώστης να μπορέσει ν" αντλήσει απ" αυτό το βιβλίο αποτελέσματα. Σ" αυτό αποβλέψαμε, όσο μπορούσαμε... (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
3,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Όροι παράδοσης
5,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Συλλεκτικό!
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 99€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Όροι παράδοσης
8,50 € Καλή κατάσταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
17,00 € Αποδεκτή κατάσταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
27,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Το βιβλίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.