ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
Μη διαθέσιμο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

"ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ" οδηγούν σε μία εντελώς νέα θεώρηση των μέχρι σήμερα απόψεων για τις τεχνικές γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων αλλά και για τις πνευματικές ρίζες του Πολιτισμού τους. Αποδεικνύουν ότι τα μυστικά ιερατεία της αρχαιότητας γνώριζαν πάρα πολλά πράγματα για τα τεχνικά επιτεύγματα των αρχαιότερών τους πολιτισμών, για την ύπαρξη και την καταστροφή της Ατλαντίδας, για τους αρχαιότερους κατοίκους του πλανήτη μας και για τα διαστημικά επιτεύγματά τους.

Με πλούσιες παραπομπές στους αρχαίους συγγραφείς, ο Δημ. Λαξογιώργος-Ελληνικός αποδεικνύει στο νέο του αυτό βιβλίο ότι ο αναμορφωτής του Θεάτρου στην αρχαιότητα και μεγαλύτερος των τραγικών Αισχύλος, θέλησε, με τη νέα διάρθωση που έδωσε στις θεατρικές παραστάσεις και με τα κείμενά του -ιδίως με τον "ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ"- να αποκαλύψει έμμεσα τις αλήθειες αυτές στο σύνολο των Ελλήνων. Προσπάθεια που ανέκοψαν οι αντιδράσεις του ιερατείου, η δίκη του για ασέβεια, η ανεξιχνίαστη δολοφονία του και η μετέπειτα εξαφάνιση των περισσοτέρων τραγωδιών του.

Κι όμως, από τα ελάχιστα στοιχεία, που διασώθηκαν στον "ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ", και με βάση τις προοπτικές, που η σύγχρονη τεχνική ανοίγει σήμερα μπροστά στον άνθρωπο, παίρνει τώρα την αληθινή ερμηνεία του το σημείο όπου ο Αισχύλος μιλά για "φτερωτό άρμα", για ένα "τετράσκελο πουλί" που "κυβερνιέται μόνο με τη σκέψη, χωρίς χαλινούς", δηλ. τηλεπαθητικά! Επισημαίνονται ακόμη τα σημεία όπου αφήνει να εννοηθούν η ύπαρξη ασυρμάτων συσκευών παρακολουθήσεως, με τις οποίες ο Δίας βλέπει και ακούει τα πάντα από μακριά η χρήση ρομπότ η ύπαρξη μηχανικών κατασκευών με αυτόνομη θέληση, τόσο μεγάλη ώστε να επιδιώξουν κάποτε την κυριαρχία του Σύμπαντος και, τέλος, η χρησιμοποίηση ατομικών πτητικών συσκευών!

Τι άλλο, λοιπόν, παρά έναν αδιανόητο, ίσως ακόμα και για την εποχή μας, αλλά πάρα πολύ προηγμένο τεχνικό πολιτισμό της βαθειάς αρχαιότητας αποκαλύπτουν τα αποσπάσματα αυτά του Αισχύλου, που συνδυασμένα με άλλους αρχαίους συγγραφείς οδηγούν στην Ατλαντίδα; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.