Η τεχνική του βιογραφικού και η τέχνη της συνέντευξης

Η τεχνική του βιογραφικού και η τέχνη της συνέντευξης
Τιμή από
8,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Ο δρόμος για την εξεύρεση μιας εργασίας μοιάζει με αγώνα δρόμου αντοχής. Και όχι μόνο αντοχής, αλλά και, κυρίως, γνώσης. Γνώσης του εαυτού μας, γνώσης της διαδρομής, γνώσης των κανόνων του αγώνα. Η αποτυχία, από το άλλο μέρος, δεν είναι πάντα ζήτημα ανεπάρκειας ικανοτήτων, αλλά άγνοιας του τρόπου προβολής αυτών! Είναι άδικο να μην προβάλλονται καθόλου ή να προβάλλονται με εσφαλμένο τρόπο προσόντα, πείρα και δεξιότητες που αποκτήθηκαν με κόπο και δαπάνες. . . Είναι οδυνηρό για έναν εργοδότη να έχει μπροστά του θησαυρό υποψηφίων και να μην ξέρει να τον ανακαλύψει με τη σωστή συνέντευξη. . . Είναι κρίμα να καταποντίζονται φιλοδοξίες, να ματαιώνονται όνειρα, να αναστέλλονται προγράμματα. . . Είναι δική σου ευθύνη να μάθεις τον εαυτό σου, το δρόμο και τους νόμους του παιγνιδιού. Η παρούσα εργασία, πόνημα μακράς πείρας και μελέτης, δίνει σαφείς και πρακτικούς τρόπους τόσο για το σχεδιασμό, την καταγραφή και την υποβολή του βιογραφικού σημειώματος, όσο και για την αξιοπρεπή, απολαυστική και επιτυχή συνέντευξη.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
8,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ελαφρώς τσακισμένη μπροστινή σελίδα
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ναουσα, Κεντρική Μακεδονία

Αξιολογήσεις του βιβλίου

1
7 Μαρτίου 2019
«Ο δρόμος για την εξεύρεση μιας εργασίας μοιάζει με αγώνα δρόμου αντοχής. Και όχι μόνο αντοχής, αλλά και, κυρίως, γνώσης. Γνώσης του εαυτού μας, γνώσης της διαδρομής, γνώσης των κανόνων του αγώνα. Η αποτυχία, από το άλλο μέρος, δεν είναι πάντα ζήτημα ανεπάρκειας ικανοτήτων, αλλά άγνοιας του τρόπου προβολής αυτών! Είναι άδικο να μην προβάλλονται καθόλου ή να προβάλλονται με εσφαλμένο τρόπο προσόντα, πείρα και δεξιότητες που αποκτήθηκαν με κόπο και δαπάνες...

Είναι οδυνηρό για έναν εργοδότη να έχει μπροστά του θησαυρό υποψηφίων και να μην ξέρει να τον ανακαλύψει με τη σωστή συνέντευξη... Είναι κρίμα να καταποντίζονται φιλοδοξίες, να ματαιώνονται όνειρα, να αναστέλλονται προγράμματα... Είναι δική σου ευθύνη να μάθεις τον εαυτό σου, το δρόμο και τους νόμους του παιγνιδιού. Η παρούσα εργασία, πόνημα μακράς πείρας και μελέτης, δίνει σαφείς και πρακτικούς τρόπους τόσο για το σχεδιασμό, την καταγραφή και την υποβολή του βιογραφικού σημειώματος, όσο και για την αξιοπρεπή, απολαυστική και επιτυχή συνέντευξη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)»
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.