Η οσία Μεθοδία της Κιμώλου

Η οσία Μεθοδία της Κιμώλου
Τιμή από
10,00 €
7,30 €
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Στην παρούσα (δ΄) έκδοση του αγιολογικού μας έργου, υπό τον τίτλο: "Η οσία Μεθοδία της Κιμώλου", ευελπιστούμε να συμπεριλάβουμε, όπως και στις προγενέστερες, τα ίδια περιεχόμενα, βεβαίως με κάποια βελτιωμένη παρουσία, ως εξής:

α) Τον όσιο Βίο, την αγία Πολιτεία και τα θαυμαστά Θαύματα της Οσίας Μητρός ημών Μεθοδίας.

β) Την έγγραφη απόφαση με τίτλο "Μαρτυρία" των συμπολιτών της Κιμωλίων, με την οποία ομολογείται και μαρτυρείται υπ` αυτών η αγιότητά της και η μητρική κηδεμονία της προς αυτούς και το αγιοτόκο νησί τους.

γ) Τους Βιογράφους, υμνογράφους και την κυριότερη βιβλιογραφία της.

δ) Τον συνταχθέντα αυτοτελή βίο της από τον μακαριστό αγιορείτη Μοναχό Γεράσιμο Μικραγιαννανίτη, υμνογράφο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και

ε) Την Ασματική Ακολουθία, μετά Παρακλητικού Κανόνος και 24ωρων Οίκων - Χαιρετισμών προς την Οσίαν, έργα εμπνευσμένα και θεόπνευστα και αυτά υπό του μακαριστού ανωτέρω Υμνογράφου.

Και στην παρούσα λοιπόν έκδοση, όπως προαναφέραμε ευελπιστούμε να παρουσιάσωμεν το κρυμμένο αστέρι της νήσου Κιμώλου, την Οσία ημών Μητέρα Μεθοδία. Αστέρι, όπως προσφυέστατα χαρακτηρίστηκε στα πρόσφατα χρόνια. Αστέρι, στ` αληθινά θεόσταλτο και φωτεινό, το οποίο, όσο περνά ο καιρός, τόσο και κερδίζει τις ψυχές των αδελφών μας Χριστιανών.

[...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
10,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ταλαιπωρημένο εξώφυλλο (επισυνάπτονται φωτογραφίες), αλλά το εσωτερικό και το κείμενο άθικτα.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Γαυριο, Νότιο Αιγαίο
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.