Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Τιμή από
8,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ο Eloi Leclerc, πολύ γνωστός από τα έργα του πάνω στον Άγιο Φραγκίσκο της Ασσίζης, εισάγει τον αναγνώστη μέσα σε μια νέα και συγκλονιστική ανακάλυψη του Ευαγγελίου. Στο κατώφλι της νεότητας, ο συγγραφέας πέρασε, μέσα στα στρατόπεδα του θανάτου, από τη δοκιμασία της σιωπής του Θεού. Έχοντας γίνει ιδιαίτερα ευαίσθητος στην απεραντοσύνη της δυστυχίας που μπορεί να πλημμυρίσει τους ανθρώπους, ένα ερώτημα τον κατατρέχει: Μέσα στη νύχτα του θανάτου, όπου ο Θεός σωπαίνει, το Ευαγγέλιο ποια ελπίδα μπορεί ακόμα να προσφέρει;

Μελετώντας μέσα στην προσευχή τα Ευαγγέλια, ο συγγραφέας αναζητεί να συναντήσει ένα πρόσωπο, μια παρουσία. "Ο άνθρωπος που αναγγέλλει στον κόσμο τη στοργή του Θεού για τη γη, γνώρισε την εμπειρία την πιο μαρτυρική της απουσίας του Θεού. Η αποκάλυψη του Θεού, "εν Ιησού", γίνεται μέσα στην ίδια την καρδιά της ανθρώπινης κατάστασης της πιο εγκαταλειμμένης."

Η αλήθεια του Ευαγγελίου βασίζεται πάνω σ" αυτή τη βαθειά εμπειρία του Ιησού. Ο συγγραφέας είναι πεπεισμένος. Κι η ανάγνωση μαζί του των μεγάλων σελίδων του Ευαγγελίου, η οποία διακρίνεται από την ερμηνευτική της ορθότητα κι από μια συγκινητική λιτότητα του τόνου, φέρει το σημάδι αυτής της εμπειρίας, σα να προσκαλούσε τον αναγνώστη σε μια σοβαρή εμβάθυνση, σε μια έσχατη προσοχή για να συναντήσει τον Ιησού.

Αυτό το βιβλίο, που μας επιτρέπει να μαντέψουμε ένα εσωτερικό ταξίδι, απευθύνεται στις γυναίκες και στους άνδρες αυτής της εποχής, οι οποίοι με τόσους τρόπους δοκιμάζουν την απουσία και τη σιωπή του Θεού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
8,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.