ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΜΙΖΑΝΟ

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΜΙΖΑΝΟ

«Πρέπει να μου υποσχεθείς πως, αν είναι αγόρι, θα παραστήσεις ότι είναι δικό σου και θα το μεγαλώσεις σαν Κονβερτίνι. Θα το πούμε Βιταντόνιο. Μόνο εσύ κι εγώ θα ξέρουμε ότι είναι προς τιμήν του άντρα μου, του Βίτο Ορόντσο, που το έχει σπείρει, και του Αντόνιο, που θα του δώσει το όνομα και την ελπίδα να επιβιώσει της κατάρας των Παλμιζάνο.»

Σε ένα χωριό στον Νότο της Ιταλίας, η μοίρα δύο οικογενειών, των Παλμιζάνο και των Κονβερτίνι, ενώνεται για πάντα όταν η Ντονάτα και η Φραντσέσκα, δύο νεαρές χήρες που οι άντρες τους σκοτώθηκαν στον πόλεμο, συνωμοτούν ενάντια στην κατάρα που βαραίνει τους άντρες της οικογένειας Παλμιζάνο. Τα παιδιά τους, ο Βιταντόνιο και η Τζοβάνα, θα μεγαλώσουν αγνοώντας το μεγάλο οικογενειακό μυστικό που τα ενώνει και θα περάσουν μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία, με φόντο τα αμπέλια και τους ελαιώνες της Απουλίας.

Η συγκλονιστική σάγκα δύο οικογενειών που παγιδεύονται ανάμεσα σε δύο πολέμους κι ενός άντρα που παλεύει ενάντια στο πεπρωμένο του. Ένα μυθιστόρημα για τη μοίρα και τη δύναμη της αγάπης, ποτισμένο από τα αρώματα του Ιταλικού Νότου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ξέρω ότι κάποια στιγμή ευχήθηκες να είχες στα χέρια σου ένα μυθιστόρημα σαν αυτό. Το ίδιο κι εγώ. Ένα δυνατό, λαμπερό μυθιστόρημα που σε κρατάει ξύπνιο και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι ζωντανοί και καλοσχεδιασμένοι -άντρες και γυναίκες μαζί με τους οποίους ο αναγνώστης ζει χαρές και λύπες. Κάποιοι από τους δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι καταπληκτικοί (όπως ο γιατρός ή ο αγρότης)! Το ιστορικό πλαίσιο είναι η φλεγόμενη Ευρώπη ανάμεσα σε δυο πολέμους. Το τοπίο της

ιταλικής Απουλίας είναι γοητευτικό και συνάμα επαναστατικό. Αυτός ο συγγραφέας θα συζητηθεί!» (Emili Rosales, Υπεύθ. Έκδοσης των οίκων Destino και Group 62, επιμελητής του Carlos Ruiz-Zafon)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Rafel Nadal
Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Έτος: 2019
ISBN-13: 9789604619474
ISBN-10: 9604619470
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 10,57 €
Το θέλει: 1 metabooker
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παναγιώτα
7
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και PayPal
Παράδοση με Box Now + metabook και ΕΛΤΑ
Εξοικονομείς
5,57 €
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023
Μεταφορικά 0,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
5,00 €
από 10,57 €
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@fcat63
827
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ταχυδέμα και Box Now + metabook
Αχαρνές, Αττική
Εξοικονομείς
5,57 €
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
5,00 €
από 10,57 €