Γενική λογιστική χρηματοοικονομική προσέγγιση

Γενική λογιστική χρηματοοικονομική προσέγγιση
Τιμή από
10,27 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Στην παρούσα εργασία γίνεται ανάπτυξη των εννοιών του ενεργητικού, του παθητικού, των εσόδων, των εξόδων, των λογιστικών γεγονότων, των λογαριασμών, της διπλογραφικής μεθόδου, των λογιστικών βιβλίων, των λογιστικών αρχών και των λογιστικών εγγραφών τέλους χρήσης.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ερμηνεία και χρήση των λογιστικών στοιχείων διότι πιστεύουμε ότι στον επαγγελματικό στίβο λίγοι από τους σημερινούς σπουδαστές θα γίνουν επαγγελματίες λογιστές για να προετοιμάζουν λογιστικά στοιχεία, ενώ όλοι σχεδόν θα γίνουν χρήστες αυτών των λογιστικών στοιχείων.

Θεωρήσαμε σκόπιμο να περιλάβουμε βασικά στοιχεία ανάλυσης των οικονομικών καταστάσεων με τη χρήση αριθμοδεικτών καθώς και εισαγωγικά στοιχεία των εταιριών, για εξυπηρέτηση των σπουδαστών των τμημάτων εκείνων που δεν διδάσκονται παρά μόνο το βασικό μάθημα της λογιστικής σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να γίνει ένα χρήσιμο βοήθημα σε όσους διδάσκονται εισαγωγικά μαθήματα γενικής λογιστικής και να καταδείξει το βαθμό στον οποίο η σύγχρονη βιομηχανική κοινωνία στηρίζεται πάνω στη λογιστική. (Απόσπασμα από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
10,27 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 65€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Καλαμάτα, Πελοπόννησος
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.