ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

Ο πρακτικός οδηγός "Φυτοθεραπείας" που κρατάτε σας αποκαλύπτει τον θησαυρό της Φύσης που βρίσκεται κυριολεκτικά στα πόδια σας. Με τη βοήθειά του θα γνωριστείτε καλύτερα με οικεία λαχανικά και χόρτα, όπως το λάχανο και το αγριοράδικο, θα μάθετε τα μυστικά που κρύβει η ιτιά και η τσουκνίδα, θα γνωρίσετε την εξωτική διοσκορέα και την μικροσκοπική σπιρουλίνα.

Είτε πρόκειται για γνωστά φυτά που μπορούμε να καλλιεργήσουμε στον κήπο ή στις γλάστρες μας, είτε για εξωτικά είδη μανιταριών και κάκτων τα οποία βρίσκουμε σε συμπληρώματα διατροφής, το σίγουρο είναι ότι η Φυτοθεραπεία έχει μια λύση για τα περισσότερα προβλήματα υγείας.

Βρείτε το κατάλληλο βότανο για κάθε περίπτωση: από το συνάχι μέχρι τις πέτρες στη χολή και από τα φυσικά βοηθήματα για το αδυνάτισμα μέχρι τα φυτά που ανοίγουν την όρεξη! Αφεψήματα, εγχύματα, αλοιφές και καταπλάσματα, κάψουλες και αμπούλες, τα βότανα που σας προτείνουμε είναι κατάλληλα για όλους. Από τους επίδοξους καλλιεργητές που θέλουν να παρασκευάζουν τις δικές τους, βιολογικές θεραπείες ως τους πολυάσχολους εργαζόμενους που θέλουν να επιλέξουν το πιο κατάλληλο έτοιμο συμπλήρωμα διατροφής. Η Φυτοθεραπεία είναι ο πολύτιμος σύμμαχος της υγείας σας! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Εκδόσεις: ΓΑΛΟΥΣΗΣ Π.
  • Έτος: 2007
  • ISBN-13: 9789608459816
  • ISBN-10: 9608459818
  • Κατηγορίες: Ιατρική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.