Εισαγωγή στην εργαστηριακή ορθοδοντική

Εισαγωγή στην εργαστηριακή ορθοδοντική
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό αποτελεί βελτιωμένη έκδοση των σημειώσεων `Ορθοδοντική` που εκδόθηκαν το 1990.
Η πείρα που συναποκομήσαμε από τη διδασκαλία στα 14 χρόνια της υπηρεσίας μας στο Οδοντοτεχνικό τμήμα της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Αθήνας, καθώς και η πρόοδος της Ορθοδοντικής στον εργαστηριακό τομέα έκαναν επιτακτική την ανάγκη μιας εκσυγχρονισμένης έκδοσης με πολλές επεξηγηματικές φωτογραφίες. Νομίζουμε ότι έτσι θα διευκολυνθούν οι σπουδαστές στην καλύτερη κατανόηση και εκτέλεση των εργαστηριακών τους ασκήσεων, στην Ορθοδοντική.
Βασικός σκοπός του βιβλίου είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των διδακτικών αναγκών των σπουδαστών του ΤΕΙ αλλά και των παλαιοτέρων (πτυχιούχων) που θα ήθελαν να ασχοληθούν σοβαρά στο εργαστήριο με την Ορθοδοντική και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται και στους φοιτητές της Οδοντιατρικής που θα ήθελαν να έχουν μια ακόμη γνώμη των εργαστηριακών στοιχείων που τους προσφέρονται στα Πανεπιστήμιά τους. Τέλος το βιβλίο αυτό ίσως το χρησιμοποιήσει και ο ειδικός ορθοδοντικός ο οποίος πιθανόν να το κρίνει με έντονα κριτικό πνεύμα κρατώντας ορισμένα στοιχεία και απορρίπτοντας άλλα, ανάλογα με τη σχολή και τη μέθοδο που χρησιμοποιεί για τη διόρθωση των ορθοδοντικών ανωμαλιών. [...]

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.