Ευκλείδεια γεωμετρία Β΄ ενιαίου λυκείου

Ευκλείδεια γεωμετρία Β΄ ενιαίου λυκείου
Τιμή από
5,00 €
11,66 €
Εξοικονομείς 57% 🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το βιβλίο Ευκλείδεια Γεωμετρία των εκδόσεων Μεταίχμιο απευθύνεται τόσο στους μαθητές της Β΄ τάξης του Ενιαίου Λυκείου όσο και στους εκπαιδευτικούς που επιδιώκουν να προσεγγίσουν τη μαθησιακή πράξη σύμφωνα με τη σύγχρονη διδακτική αντίληψη.

Η δομή του βοηθά το μαθητή να κατανοήσει όλα τα ζητήματα θεωρίας του σχολικού εγχειριδίου. Παραδείγματα απλής και σύνθετης εφαρμογής του υποδεικνύουν την ακριβή μεθοδολογική οργάνωση της σκέψης του και τον προετοιμάζουν να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των γεωμετρικών προβλημάτων. Οι ενότητες των κεφαλαίων συνοδεύονται από ασκήσεις, που βοηθούν στην εμπέδωση της θεωρίας και την περαιτέρω εξάσκηση, ενώ στο τέλος των ενοτήτων υπάρχουν Ερωτήσεις Κατανόησης, Επαναληπτικές Ασκήσεις καθώς και Γενικές Ασκήσεις, που προσφέρουν μια "τράπεζα" μεγάλης ποικιλίας εφαρμογών χρήσιμων στη διδακτική πράξη. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα που δίνει απαντήσεις των ερωτήσεων και τις λύσεις των ασκήσεων.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
5,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 70€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ
6,50 € Πολύ καλή κατάσταση
Το βιβλίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πιθανά να περιλαμβάνει μερικές μικρές σημειώσεις με μολύβι (λίγες), οι οποίες ωστόσο δεν εμποδίζουν τον ανα... Περισσότερα
Πληρωμή με Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.