Εφαρμογή ειδικών διατάσεων σε όλους τους μυς του ανθρώπινου σώματος

Εφαρμογή ειδικών διατάσεων σε όλους τους μυς του ανθρώπινου σώματος

Περιγραφή


Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα, ένα σπουδαίο «εργαλείο», στα χέρια του φυσικοθεραπευτή, του καθηγητή φυσικής αγωγής, του προπονητή, του αθλητίατρου, του ορθοπαιδικού ιατρού, του χειροπρακτικού και του έμπειρου αθλητής.      Ο φυσικοθεραπευτής θα μπορεί να εφαρμόσει στους ασθενείς του τις κατάλληλες ασκήσεις διατάσεων, στα πλαίσια ενός θεραπευτικού σχήματος ασκήσεων.
Ο καθηγητής φυσικής αγωγής θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ειδικές ασκήσεις διατάσεων σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής του δράσης. Η εφαρμογή των ασκήσεων διάτασης από τον έμπειρο καθηγητή φυσικής αγωγής σε υγιή άτομα μπορεί να προλάβει τους τραυματισμούς, να βελτιώσει την απόδοση των μυών, να αποκαταστήσει γρήγορα την κόπωση των μυών, και γενικότερα, να προάγει τη χαλάρωση και την ευεξία στον οργανισμό.
Ο προπονητής, με το βιβλίο αυτό, θα εμπλουτίσει τις γνώσεις του και θα μπορεί να συντονίσει καλύτερα την εφαρμογή ενός προγράμματος διατάσεων. Επίσης θα μπορεί να δώσει έμφαση στις ασκήσεις εκείνες που προάγουν τους στόχους του με βάση τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος και τα στατιστικά στοιχεία του αθλητή ή των αθλητών του.
Στον τομέα της χειροπρακτικής, το βιβλίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ειδικών χειρισμών κινητοποίησης και διάτασης, έχοντας ως στόχο τη φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων, των μαλακών μορίων και του νευρικού ιστού.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789603943631
ISBN-10: 9603943630
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 66,75 €
Το θέλουν: 6 metabookers
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
Πληρωμή με ABN AMRO
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ραφήνα, Αττική
Εξοικονομείς
26,75 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
40,00 €
από 66,75 €
Υπόλοιπες αγγελίες
Σαν καινούριο
Υπάρχει στην πρώτη σελίδα η εικονιζόμενη σφραγίδα. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@Kathy
11
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Εξοικονομείς
16,75 €
50,00 €
από 66,75 €