Δοκίμια πολιτικής οικονομίας

Δοκίμια πολιτικής οικονομίας
Τιμή από
10,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Στη δεύτερη έκδοσή τους, τα "Δοκίμια Πολιτικής Οικονομίας" εμπλουτίζονται με νέο υλικό σε όλα σχεδόν τα κεφάλαια. Η θεωρία της αξίας παρουσιάζεται σε μια ιστορική - λογική σειρά ξεκινώντας από τη σημασία του ζητήματος στην οικονομική θεωρία συνεχίζοντας στους Smith και Ricardo, κατόπιν στον Marx και στις σύγχρονες προσεγγίσεις. Η επεξηγηματική δύναμη της θεωρίας της αξίας που βασίζεται στον εργάσιμο χρόνο τίθεται σε εμπειρικό έλεγχο και τα αποτελέσματα που λαμβάνουμε είναι ενθαρρυντικά για την περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης προσέγγισης. Στο κεφάλαιο για το ποσοστό του κέρδους επίσης προσθέτουμε νέο υλικό και επεξεργαζόμαστε περαιτέρω τον "πιο σημαντικό νόμο της πολιτικής οικονομίας", τόσο θεωρητικά όσο και εμπειρικά. Τέλος, το κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία στη φάση της κρίσης αναλύεται διεξοδικότερα και σε αυτό ενσωματώνονται νέα ευρήματα αναφορικά με τα αίτια, όπως επίσης και την αποτελεσματικότητα των διαφόρων πολιτικών αντιμετώπισης της κρίσης. Στο πλαίσιο αυτό συζητούνται και ζητήματα που αφορούν την αναδιανομή εισοδήματος και τις πιθανές ταξικές ανακατατάξεις στην Ελλάδα.

Οι συγγραφείς

Περσεφόνη Τσαλίκη και Λευτέρης Τσουλφίδης (Από τον πρόλογο στη δεύτερη έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
30,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Το βιβλίο έχει διαβαστεί μία φορά και έχω υπογραμμίσει 40 σελίδες με στυλό όπως δείχνω στη φωτογραφία , κατά τα άλλα είναι πεντακάθαρο και καινούρ... Περισσότερα
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ, ACS Αντικαταβολή, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Γενική Ταχυδρομική Αντικαταβολή, ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή, ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική, ACS και Speedex Αντικαταβολή.
Κατερίνη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
10,00 € Σαν καινούριο
Άψογη κατάσταση! Αχρησιμοποίητο!!!
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Σέρρες, Κεντρική Μακεδονία
23,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Εχει μονο καποιες μικρες σημειωσεις με στυλο σε ορισμενα σημεια.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πρέβεζα, Ήπειρος
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.