Δικτύωση υπολογιστών

Δικτύωση υπολογιστών

Το βιβλίο «Δικτύωση Υπολογιστών: Προσέγγιση από Πάνω προς τα Κάτω με Έμφαση στο Διαδίκτυο» προσφέρει μία μοντέρνα προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω στην μελέτη της δικτύωσης υπολογιστών, που αρχίζει με πρωτόκολλα επιπέδου εφαρμογής και μετά προχωρεί προς τα κάτω μέσα στη στοίβα πρωτοκόλλων. Δίνει έμφαση από την αρχή σε παραδείγματα και διασυνδέσεις προγραμματισμού εφαρμογών του επιπέδου εφαρμογής, επιτρέποντας στους αναγνώστες να αρχίζουν να κάνουν δουλειά από νωρίς ?μελετώντας και υλοποιώντας πρωτόκολλα μέσα στο περιβάλλον των εφαρμογών που χρησιμοποιούν καθημερινά. Προχωρώντας μέσα στην αρχιτεκτονική των επιπέδων του δικτύου με μια προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω, οι αναγνώστες μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους στις υπηρεσίες του δικτύου που χρειάζονται, και μετά να μελετήσουν πώς μπορούν να παρέχονται αυτές οι υπηρεσίες. Ενσωμάτωση Θεωρία και Πράξης Η δικτύωση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από στεγνά πρότυπα, που καθορίζουν μορφές μηνυμάτων και συμπεριφορές πρωτοκόλλων. Οι καθηγητές Kurose και Ross εστιάζουν την προσοχή τους στην περιγραφή των νέων αρχών στον κλάδο και μετά δείχνουν αυτές τις αρχές με παραδείγματα που λαμβάνονται από την αρχιτεκτονική του Διαδικτύου. Ενημερωμένη Κάλυψη με βάση την Τελευταία Λέξη της Τεχνολογίας Αυτή η έκδοση έχει ενημερωθεί ώστε να λαμβάνει υπόψη της τις ταχείες αλλαγές στο πεδίο της δικτύωσης που επετεύχθησαν τα τελευταία χρόνια. Περιλαμβάνει νέο και επεκταμένο υλικό για την ασφάλεια δικτύων, την κινητότητα και την κινητή IP, την δικτύωση ομοτίμων, τα δίκτυα διανομής περιεχομένου, το SIP, το Bluetooth και πολλά άλλα. Όλο το βιβλίο και οι παραπομπές έχουν ενημερωθεί με βάση τις αλλαγές στον κλάδο και με βάση τα σχόλια των αναγνωστών της πρώτης έκδοσης. Έχουν προστεθεί και άλλα προβλήματα για το σπίτι. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επίσης νέες εργαστηριακές ασκήσεις, περιλαμβανομένης και μιας εντυπωσιακής άσκησης για συνεχή ροή βίντεο χρησιμοποιώντας RTP και RTSP.

Περισσότερα
Συγγραφέας: James Kurose
Εκδόσεις: Γκιούρδας Μ.
Έτος: 2004
ISBN-13: 9789605123871
ISBN-10: 9605123878
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Evi
127
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Γλυκά Νερά, Αττική
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
7,00 €
Καλή κατάσταση
Έχει μερικές υπογραμμίσεις με μολυβι και μερικες διπλωμενες στη γωνία σελιδες --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
@giunz
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Χαλάνδρι, Αττική
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
12,00 €
Υπόλοιπες αγγελίες
Πολύ καλή κατάσταση
σχεδόν άθικτο --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
emilio toulas
10
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
7,00 €