Διοίκηση παραγωγής

Διοίκηση παραγωγής
Τιμή από
15,00 €
28,40 €
Εξοικονομείς 47% 🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Ο ορθολογικός σχεδιασμός των παραγωγικών συστημάτων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού των επιχειρήσεων. Με το βιβλίο αυτό επιδιώκεται να παρουσιασθούν σύγχρονες προσεγγίσεις σε ζητήματα όπως η διαδικασία σχεδιασμού προϊόντος, η δυναμικότητα και η θέση εγκατάστασης ενός παραγωγικού συστήματος, ο σχεδιασμός μεθόδων παραγωγής, η δέσμευση σημαντικών πόρων, η απόδοση και η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας παραγωγής.

Οι ραγδαίες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν επηρεάσει την λειτουργία των παραγωγικών συστημάτων. Θεωρήθηκε σκόπιμο στη νέα αυτή και αναθεωρημένη έκδοση να γίνει ειδικότερη αναφορά στο φαινόμενο της παγκόσμιας αλληλεξάρτησης, καθώς και στα ζητήματα της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας. Επίσης, περιλαμβάνονται δύο νέα κεφάλαια: Το πρώτο αναφέρεται στη σχέση σχεδιασμού παραγωγικών συστημάτων και περιβαλλοντολογικής παραμέτρου (οικολογικός σχεδιασμός προϊόντος, αντίστροφη εφοδιαστική κ.λπ.), ενώ το δεύτερο εισαγάγει το θέμα της κλιματικής αλλαγής και των συνεπειών της στα παραγωγικά συστήματα.

Το βιβλίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων διοίκησης παραγωγής και υπηρεσιών, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα απαραίτητο βοήθημα για στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της διοίκησης, της παραγωγής και της διαχείρισης πόρων.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
15,00 € Πολύ καλή κατάσταση
ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛ.15-100 ΑΠΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 327 ΣΕΛΙΔΕΣ
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αγία Βαρβάρα, Αττική
15,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.