Διατροφή για υγεία και ζωντάνια

Διατροφή για υγεία και ζωντάνια
Τιμή από
7,00 €
8,90 €
Εξοικονομείς 21% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός μέρους της αναζήτησης δυο ανθρώπων για περισσότερη υγεία και αρμονία στη ζωή τους, καθώς πορεύονται στο δρόμο της πνευματικής ανάπτυξης.

Πιστεύουμε πως η εφαρμογή υγιεινών συνηθειών στη διατροφή, είναι ένα αναπόφευκτο, απαραίτητο και σημαντικό μέρος της προσπάθειας για περισσότερη υγεία και διαύγεια του σώματος και του νου, και για πνευματική τελείωση.

Από ευγνωμοσύνη για την υγεία και τη ζωτικότητα που αποκτήσαμε εφαρμόζοντας αυτούς τους γενικούς κανόνες υγιεινής διατροφής, προσφέρουμε στο κοινό τα όσα μάθαμε, για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι ν" αποκτήσουν την υγεία και την αρμονία σώματος και νου που τους αξίζει.

Κατά την πορεία της αναζήτησης μας, δοκιμάσαμε διάφορα συστήματα, όπως τα έχουν σκεφτεί και παρουσιάσει οι διάφορες σχολές και τα συστήματα υγιεινής διατροφής σήμερα. Βρήκαμε πως το κάθε σύστημα έχει την αξία του, αλλά σκόπιμα δεν υποστηρίζουμε, ξεχωριστά κανένα από αυτά τα συστήματα σ" αυτό το βιβλίο. Προσπαθήσαμε μάλλον να εκφράσουμε ό,τι καλό υπάρχει που είναι κοινό σ" όλα τα συστήματα υγιεινής διατροφής. Κι ακόμη προσπαθήσαμε ν" απλοποιήσουμε την ουσία αυτών των γενικών κανόνων και οδηγιών ώστε να είναι εύκολα εφαρμόσιμες στη ζωή, απ" όλους.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε φανατισμό, και πιστεύουμε πως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν σ" επαφή με τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ και να μάθουν να τρώνε σωστά, σύμφωνα μ" αυτή την εσωτερική καθοδήγηση.

Κι ακόμη θεωρούμε πως δεν πρέπει κανείς να συγκεντρώνει τόσο πολύ την προσοχή του στο φαγητό και να ξεχνά τις άλλες όψεις της υγιεινής ζωής, όπως είναι οι ασκήσεις, η σωστή αναπνοή, η χαλάρωση, η θετική σκέψη, και η γεμάτη αγάπη επικοινωνία με τους άλλους γύρω μας.

Ωστόσο θεωρούμε πως οι σωστές συνήθειες διατροφής είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στη ζωή ενός ατόμου που αναζητάει οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

1) Να έχει σώμα υγιές.

2) Να θεραπεύσει το άρρωστο σώμα του.

3) Να αυξήσει τη ζωτικότητα του.

4) Να διατηρήσει το σωστό σωματικό βάρος του.

5) Να αποκτήσει νου διαυγή και ισορροπημένο.

6) Να αναπτυχθεί πνευματικά.

Ευχόμαστε η ζωή σας να είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία κι αρμονία. (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
7,00 € Σαν καινούριο
καινούριο Το βιβλίο αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός μέρους της αναζήτησης δυο ανθρώπων για περισσότερη υγεία και αρμονία στη ζωή τους, καθώς πορεύον... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.