Διανυσματική ανάλυση

Διανυσματική ανάλυση
Τιμή από
22,34 €
34,63 €
Εξοικονομείς 35% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

[...] Η Διανυσματική Ανάλυση βρίσκεται στον κοινό τόπο του Λογισμικού πολλών μεταβλητών της Αναλυτικής Γεωμετρίας και της Διαφορικής Γεωμετρίας. Αποτελεί καταστάλαγμα της συνεχούς και καρποφόρας αλληλεπίδρασης μεταξύ της Γεωμετρίας του χώρου και της Φυσικής που διαρκεί εδώ και αιώνες. Τα αποτελέσματά της έχουν άμεση εφαρμογή στη διατύπωση των θεμελιωδών θεωρημάτων της Κλασικής Μηχανικής, της Μηχανικής των ρευστών, της Ελαστικότητας και της Κλασικής Ηλεκτροδυναμικής. Το κατάλληλο πλαίσιο, στο οποίο επιτυγχάνεται η σύζευξη και η παράλληλη μελέτη γεωμετρικών οντοτήτων, όπως καμπύλες και επιφάνειες, και φυσικών εννοιών, όπως τροχιά κινούμενου σωματιδίου, έργο, πεδία δυνάμεων και ροές, είναι ο διαφορικός και ολοκληρωτικός λογισμός των διανυσματικών συναρτήσεων που μελετώνται.

Η παρουσίαση της ύλης στο βιβλίο γίνεται με Μαθηματική ακριβολογία, χωρίς να καταλήγει σε σχολαστικισμό και δίνει έμφαση στην παιδαγωγική παρουσίαση και στο μεγάλο πλήθος αυστηρά επιλεγμένων παραδειγμάτων και εφαρμογών.

[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
22,34 € Καλή κατάσταση
Έχει σημειωσεις και υπογραμμίσεις σε λιγότερες από 10 σελίδες, όλο το υπόλοιπο όπως και το εξώφυλλο είναι άθικτο. Σε όλα τα εκπαιδευτικά προσφέρετ... Περισσότερα
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.