Βασικά Νομοθετήματα Εμπορικού Δικαίου

Βασικά Νομοθετήματα Εμπορικού Δικαίου
Τιμή από
58,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το έργο "Βασικά νομοθετήματα εμπορικού δικαίου" αποτελεί μια συλλογή νομοθετημάτων, ταξινομημένων κατά κλάδους του Εμπορικού Δικαίου.

Καλύπτει τις ενότητες όπως το Γενικό μέρος, Βιομηχανική Ιδιοκτησία, Ανταγωνισμός (Αθέμιτος ανταγωνισμός - Ελεύθερος ανταγωνισμός), Εταιρίες, Αξιόγραφα, Τραπεζικό Δίκαιο, Δίκαιο της Κεφαλαιαγοράς και Χρηματιστηρίου, Εμπορικές Συμβάσεις, Δίκαιο των Μεταφορών και Πτωχευτικό Δίκαιο.

Κάθε ενότητα παρουσιάζεται με κατατοπιστικό εισαγωγικό σημείωμα, ώστε ο χρήστης να προχωρά σε παράλληλη αναζήτηση και άλλων σχετικών νομοθετημάτων και βιβλιογραφίας. Τα εισαγωγικά σημειώματα, καθώς και τη συλλογή των νομοθετημάτων έχουν επιμεληθεί τα μέλη του ΔΕΠ της Νομικής Σχολής Αθηνών (τομέας Β΄ Ιδιωτικού - τμήμα Εμπορικού Δικαίου): Λία Αθανασίου, Νίκος Βερβεσός, Ντίνα Κάμτσιου-Μπέτζιου, Χριστίνα Λιβαδά, Μάνος Μαστρομανώλης, Αλεξάνδρα Μικρουλέα, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Ευάγγελος Περάκης, Ηλίας Σουφλερός, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Τζουγανάτος, Δημήτρης Χριστοδούλου, Χρήστος Χρυσάνθης).

Η ιδιαιτερότητα του παρόντος έργου είναι ότι η επιλογή των νομοθετημάτων έγινε με βάση το πρόγραμμα σπουδών και της διδακτέας ύλης στο Εμπορικό Δίκαιο και ως εκ τούτου η παρούσα έκδοση είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε φοιτητή και σπουδαστή του εμπορικού δικαίου.

Η παρούσα έκδοση είναι ενημερωμένη μέχρι και το ΠΔ 86/2011 που τροποποίησε άρθρα του Ν 2190/1920.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
58,00 € Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Κορυδαλλός, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.