Άτλας ιστολογίας

Άτλας ιστολογίας
Τιμή από
15,00 €
35,60 €
Εξοικονομείς 57% 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Το παρόν πόνημα αποτελεί συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό εργαλείο για τη μελέτη της μικροσκοπικής κατασκευής των κυττάρων, των ιστών, και των οργάνων, σε σχέση με τη λειτουργική τους αποστολή. Όλο το απεικονιστικό του υλικό προέρχεται από παρασκευάσματα που έγιναν στο Εργαστήριο Ιστολογίας-Εμβρυολογίας-Ανθρωπολογίας, στα λειτουργικά πλαίσια της διεξαγόμενης εκπαιδεύσεως και έρευνας. Αποτελεί την έντυπη μορφή αντίστοιχου ηλεκτρονικού πονήματος, που εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές μας ανάγκες.

Το περιεχόμενό του περιλαμβάνει κείμενο και εικόνες όλων των παρασκευασμάτων που οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και να μελετήσουν κατά την πρακτική τους άσκηση στην Ιστολογία-Εμβρυολογία. Η επιλογή του υλικού έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί την εφαρμοσμένη διάσταση του γνωστικού αντικειμένου, τόσο με το οπτικό όσο και με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Η προοπτική αυτή της εφαρμόσιμης γνώσης, χαρακτήρισε το μέτρο αναλογίας κειμένου και εικόνας. Μέσα από την αναλογία αυτή αναδεικνύεται η πρακτική γνώση που είναι απαραίτητη για τη διασύνδεση της μορφής με τη λειτουργία, αλλά και την παθοφυσιολογία ιστών και οργάνων.

Πέραν από τις αυτονόητες θερμές ευχαριστίες προς τους άμεσα εμπλακέντες συναδέλφους, οφείλω ευχαριστίες στο προσωπικό του Εργαστηρίου Ιστολογίας-Εμβρυολογίας-Ανθρωπολογίας, για την κάθε επιμέρους προσφορά του καθενός, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε ως συνισταμένη τη δυνατότητα έκδοσης του παρόντος συμβουλευτικού-εκπαιδευτικού πονήματος, που έχει ως στόχο την εφαρμοσμένη διάσταση του διδακτικού γνωστικού αντικειμένου μας. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
15,00 € Σαν καινούριο
ελαχιστες σημειωσεις
Παράδοση με Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.