ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥ
Τιμή από
1,20 €
10,64 €
Εξοικονομείς 88% 🔥🔥🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Οι ανάγκες για τη βοήθεια των παιδιών στα σημερινά σχολεία είναι πάρα πολλές και γι" αυτό είναι σκόπιμο να σκεφθεί κανείς τους συνάδελφους-δάσκαλους. Να τους δώσει να πάρουν όχι βέβαια μια απόλυτη γνώση πάνω στα θέματα γύρω από την κίνηση και το ρυθμό αλλά μια αρκετά εκτεταμένη ιδέα στο θεωρητικό μέρος και στις πρακτικές εφαρμογές τους.

Βέβαια ένα βιβλίο δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αναπληρώσει μια ζωντανή διδασκαλία και την ανθρώπινη επαφή του δάσκαλου με το μαθητή.

Όλη αυτή όμως η σειρά των βιβλίων, επιστημονικά τεκμηριωμένων αλλά και παρουσιασμένων με ένα απλό, προσιτό τρόπο, θα μπορεί να γίνει ένα σωστό βοήθημα. Έτσι, οι δάσκαλοι-νηπιαγωγοί να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να διδάξουν τις ασκήσεις από τα θέματα που περιέχουν.

Υπάρχουν πολλά μεγάλα βασικά κεφάλαια γύρω από το γενικό θέμα «Κινητική και Ρυθμική Αγωγή» που θα ακολουθήσουν σ" αυτές τις εκδόσεις. Ελεύθερη κίνηση, ασκήσεις ρυθμού (χρόνου - χώρου - δύναμης και φόρμας), κινήσεις στο χώρο με μουσικά και ρυθμικά παραγγέλματα, ρυθμικές αξίες και μοτίβα, τραγούδια με ρυθμική συνοδεία, κρουστά οργανάκια, παραδοσιακά τραγούδια, προγραφικές ασκήσεις κ.λπ.

Κάθε βιβλίο έχει πάντα αυτό το μικρό πρόλογο και την ίδια εισαγωγή. Μπορεί να μη θελήσει κανείς να αποκτήσει όλη τη σειρά, πρέπει όμως να ξέρει ποιο είναι το ξεκίνημα όλης αυτής της ειδικής δουλειάς στα Μουσικοκινητικά και Ρυθμικά θέματα.

Μετά, υπάρχει η ανάλυση και η επεξήγηση για την κάθε άσκηση, τραγούδι, ρυθμό κ.λπ. στα θέματα που διαπραγματεύεται κάθε ενότητα και κάθε βιβλίο.

Με την κασέτα που συνοδεύει και καλύπτει μουσικά κάθε ενότητα, οι δυσκολίες δεν θα είναι τόσες πολλές για να αρχίσετε τη δουλειά πάνω στα θέματα που σας δίνονται. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
1,20 € Καλή κατάσταση
Ορατή η παλαιότητα του βιβλίου (κιτρινισμένο σπιράλ και σελίδες), αλλά η κατάστασή του συνολικά είναι αρκετά καλή.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Περαία, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.