ΑΝΤΑΡΣΙΑ

ΑΝΤΑΡΣΙΑ
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

"Μια επιλογή

Μια επιλογή γίνεται μια θυσία

Μια θυσία γίνεται μια απώλεια.

Μια απώλεια γίνεται ένα βάρος

Ένα βάρος γίνεται μια μάχη

Μια επιλογή μπορεί να σε καταστρέψει"

ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ- ή μπορεί να σε καταστρέψει. Όμως κάθε επιλογή έχει συνέπειες, και καθώς η αναταραχή φουσκώνει σε όλες τις φατρίες γύρω της, η Τρις Πράιορ πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί να σώσει αυτούς που αγαπάει -και τον εαυτό της- ενώ συγχρόνως παλεύει με καταπιεστικά ερωτήματα θλίψης και συγχώρεσης, ταυτότητας και πίστης, πολιτικής και αγάπης.

Η μέρα μύησης της Τρις έπρεπε να έχει σημαδευτεί από εορτασμούς και νίκες για τη φατρία της επιλογής της αντί για αυτό, η μέρα έκλεισε με ανείπωτη φρίκη. Τώρα, ο πόλεμος παραμονεύει καθώς οι διαμάχες ανάμεσα στις φατρίες και τις ιδεολογίες τους μεγεθύνονται. Και σε καιρό πολέμου, πρέπει πλευρές να επιλεγούν, μυστικά θα αναδυθούν, και οι επιλογές θα γίνουν ακόμα πιο αμετάκλητες - και ακόμα πιο ισχυρές. Μεταμορφωμένη από τις δικές της αποφάσεις αλλά και από αβάσταχτη θλίψη και ενοχή, ριζοσπαστικές νέες ανακαλύψεις και μεταβαλλόμενες σχέσεις, η Τρις πρέπει να αγκαλιάσει ολοκληρωτικά την Απόκλισή της, ακόμα κι αν δεν γνωρίζει τι ενδέχεται να χάσει αν το κάνει.

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο βιβλίο στη δυστοπική σειρά ΑΠΟΚΛΙΣΗ, της συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times, Veronica Roth, είναι μία ακόμα μεθυστικά συναρπαστική ιστορία, πλούσια σε θεμελιώδεις ανατροπές, ψυχικό πόνο, ρομαντισμό και οξυδερκείς ματιές στην ανθρώπινη φύση. (Από την έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.