Άννα Βίσση η απόλυτη Ελληνίδα σταρ

Άννα Βίσση η απόλυτη Ελληνίδα σταρ
Τιμή από
30,00 €
22,42 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Μια γυναίκα προικισμένη από τον θεό με χαρίσματα σπάνια, "χαρισμένα" μόνο σε αθάνατες σταρ του παρελθόντος αιώνα... Αυτόφωτη λάμψη, μεσογειακό ταμπεραμέντο, έμφυτο sex appeal, υψηλή αισθητική, απεριόριστες φωνητικές δυνατότητες...

Και, πέραν και πάνω απ" όλα αυτά, μια ερμηνεία, δραματική και συγκλονιστική, δίχως προηγούμενο! Αυτό έβλεπαν τα εφηβικά μου μάτια και απορούσα, τότε, με εκείνους που την επέκριναν. Ίσως, δικαιολογημένα, να εντόπιζαν στο ρεπερτόριό της ορισμένα τραγούδια αναντίστοιχα αυτού του ταλέντου.

Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, κατέληξα ότι ο λόγος των επικρίσεων είναι διαφορετικός... Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο σταρ μεγάλου βεληνεκούς, αναγνωρισμένες σήμερα πανταχόθεν, δεν γνώριζαν την αποδοχή των "διανοουμένων" την εποχή της μεγάλης εμπορικής τους επιτυχίας. Ίσως κάποιοι να νομίζουν για τους εαυτούς τους πως πρέπει να αποτελούν την εξαίρεση ή την "ελίτ" και να μην ακολουθούν το συρμό. Η Ιστορία καταλήγει να τους διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο!

Σε αυτό το βιβλίο έχω συγκεντρώσει τις εντυπώσεις ανθρώπων που είχαν την τύχη να τη δουν να τραγουδάει ζωντανό την τελευταία περίπου δεκαπενταετία. Ξεκινώ από το 1996 που ο τίτλος της εθνικής σταρ έμεινε χωρίς κάτοχο... Και αφιερώνω το βιβλίο σε όλους όσοι τη λάτρεψαν χρίζοντάς την, δικαιωματικά, νέα εθνική ή απόλυτη ελληνίδα σταρ! (Από τον πρόλογο του Στέλιου Κοντέα)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Στέλιος Κοντέας
  • Εκδόσεις: Creative Point
  • Έτος: 2014
  • ISBN-13: 9786188121805
  • ISBN-10: 6188121809
  • Κατηγορίες: Βιογραφίες
  • Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 22,42 €
Αγγελίες
30,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή
Λαρισα, Θεσσαλία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.