Άναστρη νύχτα

Άναστρη νύχτα

Δεν βρίσκω τις απαντήσεις που αναζητώ στη Μίθριλ Χολ... Η φαινομενική ηρεμία του Ντριτζτ Ντο Έρντεν, η μελαγχολική σιωπή του δε μου φανερώνουν τίποτα σχετικό με τα μελλοντικά σχέδια του ντρόου. Όμως για το καλό των φίλων μου πρέπει να μάθω τις σκοτεινές του προθέσεις. Κι έτσι, φοβάμαι πως μόνο ένα μέρος μού απομένει για να ψάξω...

Το Άντερνταρκ. Ένας τόπος σκοτεινός, ανίσκιωτος, που ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν θέλει να αποφύγει με κάθε τρόπο. Όμως ο ευγενής νταρκ ελφ πρέπει να επιστρέψει σ" αυτό το μέρος και να συναντήσει τους φίλους του στην Μπλινγκντεστόουν, την πόλη των γκνόουμ. Είναι ανάγκη να φτάσει μέχρι τη Μεντζομπεράντζαν, την πόλη των ντρόου. Μόνο τότε θα καταφέρει να ανακαλύψει τους κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν τους φίλους του στη Μίθριλ Χολ. Στην πορεία του, βρίσκει συμμάχους εκεί όπου δεν τους περιμένει και συναντά εχθρούς που θεωρούσε από καιρό χαμένους. Τα γιαταγάνια του μάχονται τέρατα που η μοχθηρία τους δεν τους επιτρέπει να ζήσουν στον κόσμο της επιφάνειας, ενώ μόνο η εσωτερική του δύναμη είναι εκείνη που τον κρατά όρθιο μπροστά στα συναισθήματα που τον πλημμυρίζουν όταν αντικρίζει ξανά τη φρικτή πατρίδα του. Και μέσα σ" όλα αυτά, ο Ντριτζτ έχει να αποτινάξει το βαρύ φορτίο της ενοχής του για το θάνατο ενός αγαπημένου φίλου.

Περισσότερα
Συγγραφέας: R. A. Salvatore
Εκδόσεις: Anubis
Έτος: 2002
ISBN-13: 9789603063476
ISBN-10: 9603063479
Κατηγορίες: Φαντασίας
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
Το θέλουν: 2 metabookers
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Πολύ καλή κατάσταση
Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Αλέξανδρος
130
Πληρωμή με Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή
Αθήνα, Αττική
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
25,00 €
Υπόλοιπες αγγελίες
Σαν καινούριο
Αντίγραφο από αρχείο-αδιάβαστο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
1
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
22,00 €