Άλλο κόρη... άλλο γιος!

Άλλο κόρη... άλλο γιος!
Τιμή από
5,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται τα επιχειρήματα της διαμάχης για τη χειραφέτηση των γυναικών, για την απαλλαγή τους από τις προκαταλήψεις και τα παραδοσιακά ταμπού, για την αποτίναξη των κοινωνικών περιορισμών και για το δικαίωμά τους σε μια ανεξαρτησία δράσης που να σέβεται τη διαφορετικότητά τους.

Η ιστορία των κοριτσιών από την αρχαιότητα ώς τις μέρες μας δεν είναι μια απλή ιστορία, αλλά το χρονικό της προετοιμασίας τους για τη ζωή της γυναίκας σε μια αντροκρατούμενη κοινωνία.

Η ιδέα ότι τα κορίτσια και τα αγόρια θα έπρεπε να έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες είναι σχετικά καινούρια. Ο δρόμος, όμως, προς την πραγματική ισότητα των φύλων ήταν και είναι μακρύς. Η Βίμπκε φον Τάντεν τον αφηγείται με τη μεγάλη πείρα της ως ιστορικού και μυθιστοριογράφου αλλά και με το άχτι του αρχέγονου θηλυκού που δεν αντέχει την υποκρισία του αδιόρθωτα σεξιστικού μας κόσμου. Το βιβλίο της δείχνει πόσο συναρπαστική μπορεί να είναι η ιστορία, ακόμη κι εκεί όπου δε διαπραγματεύεται μεγάλα συμβάντα και μεγάλες μορφές, αλλά την απλή, φυσιολογική ζωή.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Πολύ καλή κατάσταση
4035 Τσαλακωμένες γωνίες στις σελ.37-40.Στην πρώτη σελίδα αναγράφει ονοματεπώνυμο και έτος κτίσης, Σας ευχαριστώ
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 15€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και PayPal.
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ και ACS.
Μεταμόρφωση.Κουκουβάουνες, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.