9786185069049

9786185069049
Τιμή από
5,00 €
9,63 €
Εξοικονομείς 48% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 4 metabookers
Περιγραφή

Η συγκλονιστική συνέχεια της τριλογίας των Αγώνων Πείνας της Suzanne Collins

Η Κάτνις κατάφερε πέρα από κάθε προσδοκία να κερδίσει στους Αγώνες Πείνας. Μαζί με τον Πίτα Μέλαρκ, το δεύτερο φόρο από την Περιοχή 12, κατάφεραν ως εκ θαύματος να μείνουν ζωντανοί. Η Κάτνις θα έπρεπε να νιώθει ανακουφισμένη, ακόμα και χαρούμενη. ’λλωστε, επέστρεψε στην οικογένειά της και στον παντοτινό της φίλο, Γκέιλ. Ωστόσο, τίποτα δεν πηγαίνει όπως το ήθελε. Ο Γκέιλ είναι ψυχρός μαζί της και την κρατά σε απόσταση. Ο Πίτα της έχει γυρίσει ολοκληρωτικά την πλάτη. Και κυκλοφορούν ψίθυροι για εξέγερση εναντίον της Κάπιτολ -μια εξέγερση στη γέννηση της οποίας ίσως να συνέβαλαν η Κάτνις και ο Πίτα.

Η Κάτνις ανακαλύπτει έντρομη ότι πυροδότησε μια αναταραχή που δεν μπορεί να σταματήσει. Και αυτό που την τρομάζει ακόμα περισσότερο είναι ότι δεν είναι απολύτως σίγουρη ότι πρέπει να προσπαθήσει. Καθώς πλησιάζει ο καιρός που η Κάτνις και ο Πίτα θα πρέπει να επισκεφθούν τις Περιοχές, για τη σκληρή Περιοδεία της Νίκης της Κάπιτολ, οι ζωές τους παίζονται κορόνα γράμματα. Αν δεν μπορέσουν να αποδείξουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, τον απόλυτο έρωτά τους, οι συνέπειες θα είναι τρομερές.

Στη Φωτιά, το δεύτερο βιβλίο των Αγώνων Πείνας, η Suzanne Collins συνεχίζει την ιστορία της Κάτνις Έβερντιν εκπλήσσοντας αδιάκοπα τον αναγνώστη.

"Το βιβλίο που περίμενα με ανυπομονησία: Φωτιά, η συνέχεια των εξαιρετικών Αγώνων Πείνας της Suzanne Collins. Όχι μόνο ικανοποίησε τις πολύ υψηλές προσδοκίες μου, αλλά τις ξεπέρασε. Είναι εξίσου συναρπαστικό με τους Αγώνες Πείνας, αλλά ακόμη πιο συγκλονιστικό γιατί ήδη γνωρίζεις τους χαρακτήρες, έχεις ήδη πονέσει μαζί τους. H Suzanne παίρνει την ιστορία σε κατευθύνσεις που δεν περίμενα, και δε φοβάται ποτέ να την πάει σε πολύ σκληρά μέρη. Καταπληκτικό. Δε θα κοιμηθείτε όταν θα διαβάζετε αυτό το βιβλίο. [Την ημέρα κυκλοφορίας] συστήνω να ξεκινήσετε νωρίς το πρωί έχοντας αφήσει άδειο το πρόγραμμα της ημέρας".

Stephenie Meyer συγγραφέας του Έπους του Λυκόφωτος

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Σαν καινούριο
Είναι σε άριστη κατάσταση, έχει διαβαστεί μόνο μία φορά, δεν έχει καμία φθορά
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
7,00 € Σαν καινούριο
Άθικτο. Δεν περιέχει καμία τσάκιση στις σελίδες,ούτε σημάδι σημείωσης τους. Το εξώφυλλο είναι σαν καινούριο και εξίσου άθικτο, χωρίς γρατζουνιές κα... Περισσότερα
Παράδοση με Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.