33 βήματα ως την εκκλησία

33 βήματα ως την εκκλησία
Τιμή από
1,50 €
6,90 €
Εξοικονομείς 78% 🔥🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Απαλλαγείτε από το άγχος της οργάνωσης του γάμου σας!

Η μέρα του γάμου είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Τότε ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας και θέλουμε η αφετηρία του να είναι λαμπερή και ευοίωνη.

Ας θυμηθούμε σε πόσες γαμήλιες τελετές έχουμε παρευρεθεί. Κάποιες ήταν υπέροχες. Κάποιες άλλες, όμως, ήταν λιγότερο επιτυχημένες, γιατί τις "στιγμάτισαν" μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες στην οργάνωσή τους.

Ο οδηγός "33 βήματα ως την εκκλησία" σας βοηθάει να προλάβετε αυτές τις ατέλειες. Κι ακόμη περιγράφει, με άμεσο και απλό τρόπο, τα στάδια της οργάνωσης του γάμου, από τον ορισμό της ημερομηνίας μέχρι και τη γαμήλια δεξίωση.

Η συγγραφέας του, Λία Κανάρη, συγκέντρωσε πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών και διαλέγει να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά της επιτυχημένης οργάνωσης γάμου. Το βιβλίο αποτελείται από 33 κεφάλαια, ένα για κάθε βήμα μέχρι την ημέρα του γάμου.

Στις σελίδες του οδηγού θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις τυπικές διαδικασίες, τους χώρους της τελετής και της δεξίωσης, το νυφικό και το κοστούμι του γαμπρού, τα στέφανα και τις λαμπάδες, τις βέρες, τις μπομπονιέρες, τις προσκλήσεις, το στολισμό και δεκάδες άλλα θέματα που μέχρι σήμερα ταλαιπωρούσαν τους μελλονύμφους.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
1,50 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.