30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Οι λίστες βιβλίων είναι εδώ στο metabook

Λίστες βιβλίων για αυτά που επιθυμείς, για αυτά που διαβάζεις, για ό,τι θες να οργανώσεις, ιδιωτικά ή και δημόσια.

Ένα από τα πλέον πολυζητημένα πράγματα στο metabook είναι τώρα πλέον εδώ. Οι λίστες βιβλίων ήρθαν για να σε βοηθήσουν να κατηγοριοποιήσεις βιβλία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

Είδη λιστών

Βάλε πολύ εύκολα ένα βιβλίο σε λίστα
Βάλε πολύ εύκολα ένα βιβλίο σε λίστα

Υπάρχουν ήδη κάποιες έτοιμες λίστες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

  • - Αγαπημένο: Εδώ μπορείς να βάλεις τα βιβλία που σου αρέσουν.
  • - Το επιθυμώ: Ή αλλιώς όπως πολλοί το λένε "wish list". Βιβλία τα οποία θα ήθελες να αποκτήσεις.

Επίσης υπάρχουν και κάποιες ακόμη ειδικές λίστες που σκοπό έχουν να σε βοηθήσουν να οργανώσεις τα βιβλία που έχεις διαβάσει, αυτά που διαβάζεις αλλά και αυτά που ήθελες να διαβάσεις και τα έχεις βρει στο metabook.

Μπορείς βέβαια να ορίσεις και εσύ όσες επιπλέον λίστες θέλεις και όλα αυτά με τον πιο εύκολο τρόπο. Από τη σελίδα του βιβλίου που επιθυμείς να βάλεις στη λίστα.

Δημόσιες και απόρρητες λίστες;

Μια λίστα μπορεί να είναι δημόσια ή αππόρητη
Μια λίστα μπορεί να είναι δημόσια ή αππόρητη

Όλες οι λίστες που φτιάχνεις είναι δημόσιες. Μπορεί δηλαδή κάποιος άλλος να τις δει. Αν δε θέλεις όμως να είναι έτσι, μπορείς από την επεξεργασία μίας λίστας να την ορίσεις ως απόρρητη. Έτσι θα την βλέπεις μόνο εσύ και κανείς άλλος.

Ξεκίνα να φτιάχνεις λίστες.

Όταν βλέπεις ένα βιβλίο στο metabook που σου προκαλεί το ενδιαφέρον μπορείς πλέον να το βάζεις σε μία λίστα. Μπορείς να δεις όλες τις λίστες που έχεις φτιάξει από το μενού -> λογαριασμός -> Λίστες.

Πως θα χρησιμοποιήσεις αυτό το νέο χαρακτηριστικό;

Ήδη οι λίστες την ώρα που γράφουμε αυτό το άρθρο έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές, -πάνω από 300-. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δυνατότητα αυτή για να κατηγοριοποιήσεις βιβλία σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σου, αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους που ανυπομούμε να μάθουμε. Περιμένουμε το σχόλιό σου για τη νέα αυτή δυνατότητα. Ενθουσιάσέ μας με τις ιδέες σου. Αν έχεις facebook σε περιμένουμε εκεί για να μας πεις πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτές τις λίστες βιβλίων πιο συναρπαστικές.