1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι εταιρείες courier στο metabook.

Ως πωλητής μπορείς να δηλώσεις με ποιες εταιρείες αποστέλεις τις παραγγελίες ώστε οι αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν πριν την παραγγελία.

Δεν πάει ένας μήνας που κάναμε αυτή την σημαντική βελτίωση στο metabook έτσι ώστε, όταν ο πωλητής καταχωρίζει στη σελίδα της παραγγελίας τον κωδικό του δέματος, να μπορεί να φαίνεται η πορεία του με link απευθείας στην ταχυδρομική εταιρεία.

Η αλλαγή αυτή είχε θερμή υποδοχή. Μας ζητήσατε να την επεκτείνουμε ώστε να ενσωματώσουμε τη δυνατότητα ο πωλητής να δηλώνει με ποιες εταιρείες μεταφορών συνεργάζεται. Έτσι, ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει από πριν πώς θέλει να παραλάβει το δέμα του.

Τι είχαμε μέχρι τώρα

Μέχρι τώρα, ως πωλητής, μπορούσες να δηλώσεις στις ρυθμίσεις στο προφίλ σου με ποιους γενικούς τρόπους θέλεις να παραδίδεις τις παραγγελίες. Οι επιλογές ήταν:

  • Χέρι με Χέρι
  • Ταχυδρομείο
  • Αντικαταβολή

Στις περιπτώσεις λοιπόν της ταχυδρομικής αποστολής ή αλλά και της αντικαταβολής δεν υπήρχε η δυνατότητα να δηλωθεί ποια είναι η εταιρεία που θα κάνει την αποστολή.

Τι έχουμε από σήμερα

Διάλεξε νέο τρόπο και εταιρεία αποστολής.
Διάλεξε νέο τρόπο και εταιρεία αποστολής.

Από σήμερα μπορείς ως πωλητής να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις σου όχι μόνο τους 3 παραπάνω τρόπους αλλά να διευκρινήσεις ποια εταιρεία θα κάνει την παράδοση. Μπορείς έτσι να δηλώσεις όλες τις εταιρείες με τις οποίες θέλεις να κάνεις αποστολές.

Τι θέλουμε να βελτιώσουμε με αυτήν την αλλαγή;

Αρκετοί πωλητές χρησιμοποιούν για την αποστολή της παραγγελίας τα ΕΛΤΑ ή τα Κυπριακά Ταχυδρομεία στην Κύπρο, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι χρησιμοποιούν κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών ή αλλιώς courier.

Με αυτήν την αλλαγή βοηθάμε τους πωλητές να γνωστοποιήσουν στους αγοραστές τους, με ποιες εταιρείες μπορούν να αποσταλλούν οι αγορές τους.

Πώς επωφελείσαι ως αγοραστής

Τρόποι αποστολής στην αγγελία του βιβλίου.
Τρόποι αποστολής στην αγγελία του βιβλίου.

Ως αγοραστής, μπορείς να βλέπεις σε κάθε βιβλίο αλλά και στο προφίλ του πωλητή με ποια εταιρεία μεταφοράς μπορείς να το παραλάβεις.

Διαφορετικές εταιρείες έχουν διαφορετική ποιότητα στην υπηρεσία που προσφέρουν αλλά και διαφορετικούς τιμοκαταλόγους. Για το λόγο αυτό, όταν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα βιβλίο μπορείς να βλέπεις και τους όρους του πωλητή για το τρόπο αποστολής που θα επιλέξεις.

Όταν με το καλό γίνει η αποστολή της παραγγελίας, θα μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία του δέματος με απευθείας link στη σελίδα της μεταφορικής εταιρείας.

Είσαι πωλητής; Ενημέρωσε σήμερα τις ρυθμίσεις σου!

Αν είσαι πωλητής και κάνεις αποστολές με κάποια εταιρεία διαφορετική από το απλό ταχυδρομείο, μπες και ενημέρωσε τις ρυθμίσεις σου.

Θα δεις πως το απλό ταχυδρομείο αλλά και η αντικαταβολή έχουν γίνει αντίστοιχα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή ή αντίστοιχα Cyprus Post και Cyprus Post Αντικαταβολή αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Πώς σου φαίνεται η αλλαγή αυτή;

Περιμένουμε το σχόλιό σου για κάθε τι που κάνουμε, αλλά και αν θες να ρωτήσεις κάτι, στη σελίδα μας στο facebook!