3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Επιβεβαιωμένο μέλος του metabook: τι είναι και γιατί σε ενδιαφέρει

Είτε είσαι πωλητής είτε αγοραστής, είτε και τα δύο, το metabook φροντίζει ώστε κάθε συναλλαγή σου να γίνεται με ασφάλεια!

Ως metabooker ίσως να έχεις προσέξει το ροζ σηματάκι που συνοδεύει το όνομα πολλών πωλητών μας!


Το εικονίδιο αυτό, που θυμίζει ασπίδα, αποτελεί το «παράσημο» των επιβεβαιωμένων μελών. Και είναι ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που ενισχύει το αίσθημα εμπιστοσύνης στις συναλλαγές μεταξύ των metabookers.

Τι ακριβώς σημαίνει όμως επιβεβαιωμένο μέλος και γιατί είναι σημαντικό για το προφίλ κάθε πωλητή; Πάμε να δούμε μαζί όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Τι σημαίνει «επιβεβαιωμένο μέλος»;

Η ασφάλεια μιας συναλλαγής είναι το Α και το Ω για όσους ψωνίζουν online.

Και είναι λογικό για έναν αγοραστή να θέλει να γνωρίζει ότι οι αγορές του είναι ασφαλείς, προτού προχωρήσει σε πληρωμή.

Οι ασφαλείς συναλλαγές λοιπόν δε θα μπορούσαν να μην είναι και προτεραιότητα του metabook! Γι’ αυτό και από τις πρώτες μέρες δημιουργίας της πλατφόρμας το κάθε μέλος έχει αξιόπιστες αξιολογήσεις που αφορούν στις συναλλαγές του με άλλους metabookers.

Θέλοντας να ενισχύουμε διαρκώς το αίσθημα εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών μας, δημιουργήσαμε έναν τρόπο επαλήθευσης των στοιχείων των πωλητών μας, ο οποίος τους «χρίζει» επιβεβαιωμένα μέλη.

Εφόσον τα στοιχεία ενός μέλους επιβεβαιωθούν μέσω της διαδικασίας που εξηγούμε στη συνέχεια, εμφανίζεται το αντίστοιχο σηματάκι δίπλα στο όνομα του προφίλ του ώστε να το γνωρίζουν όλοι οι χρήστες του metabook.

Γιατί να γίνω επιβεβαιωμένο μέλος;

Είτε είσαι νέος είτε παλιός αγοραστής ή πωλητής στο metabook, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιβεβαιώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία.

1. Αυξάνονται οι πωλήσεις σου

Η ένδειξη του επιβεβαιωμένου μέλους εμφανίζεται δίπλα στο όνομα σου μαζί με κάθε αγγελία, τραβώντας την προσοχή ενός πιθανού αγοραστή.

Με αυτόν τον τρόπο ένας metabooker γνωρίζει ότι το προφίλ σου είναι αξιόπιστο, και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να προχωρήσει σε αγορά.

Που σημαίνει ότι ένα απλό σηματάκι μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις σου!

2. Αποκτάς πρόσβαση στις πληρωμές με κάρτα

Όλο και περισσότεροι είναι οι χρήστες που προτιμούν να κάνουν αγορές από το metabook μέσω κάρτας.

Είναι άλλωστε μια μέθοδος πληρωμής γρήγορη και εύκολη, η οποία γίνεται απευθείας είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή.

Εάν, μαζί με την επιβεβαίωση των στοιχείων σου, επιλέξεις να δέχεσαι και πληρωμές με κάρτα «κερδίζεις» τους αγοραστές που προτιμούν τη μέθοδο αυτή, ενώ παράλληλα διαλέγεις έναν σύντομο δρόμο για να πληρώνεσαι. Επιπλέον, στις πληρωμές με κάρτα το metabook προσφέρει εγγύηση για τη συναλλαγή.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γίνεται μέσω της ειδικής σελίδας που έχουμε δημιουργήσει για να πληρώνεσαι με κάρτα (λειτουργία διαθέσιμη πολύ σύντομα)!

Φυσικά, ως επιβεβαιωμένο μέλος μπορείς να επιλέξεις αν θα πληρώνεσαι με κάρτα ή όχι.

Μπορείς να ορίσεις την προτίμησή σου οποιαδήποτε άλλη στιγμή θελήσεις, απ’ ευθείας από τις ρυθμίσεις του πωλητή στο προφίλ σου!

3. Κερδίζεις σημαντικά προνόμια

Επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία σου «ξεκλειδώνεις» μια σειρά προνομίων που σου προσφέρει το metabook, με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας σου στην πλατφόρμα μας.

Καθώς η λειτουργία του επιβεβαιωμένου χρήστη στο metabook διαρκώς εξελίσσεται, το πλεονέκτημα του να αναγνωρίζουν οι αγοραστές με μια ματιά την αξιοπιστία του προφίλ σου είναι μόνο η αρχή. Μείνε συντονισμένος στο blog μας για όλα τα επόμενα προνόμια που θα ανακοινώσουμε σύντομα!

4. Αποκτάς μεγαλύτερη αξιοπιστία

Είτε ως αγοραστής είτε ως πωλητής, με το «παράσημο» του επιβεβαιωμένου μέλους δείχνεις στους υπόλοιπους metabookers ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν. Να είσαι σίγουρος ότι οι χρήστες θα εκτιμήσουν ότι έχεις επιβεβαιώσει τα στοιχεία σου!

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα γίνεις κι εσύ ένα από τα πολλά επιβεβαιωμένα μέλη του metabook!

Πώς γίνομαι επιβεβαιωμένο μέλος;

Για να γίνεις επιβεβαιωμένο μέλος του metabook το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επαληθεύσεις κάποια προσωπικά σου στοιχεία, όπως τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σου.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου;

Ακολούθησε το παρακάτω link: https://metabook.gr/verified-member για να μεταφερθείς στη σελίδα μας, και πάτα το κουμπί «Κάνε αίτηση».


Στη συνέχεια θα πρέπει:

  • Να συμπληρώσεις τα στοιχεία που θα σου ζητήσουμε
  • Να ανεβάσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Όταν ολοκληρώσεις όλα τα βήματα σωστά θα σου εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα:


Όταν η αίτησή σου ελεγχθεί και εγκριθεί θα λάβεις μήνυμα, με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το επιβεβαιωμένο σου προφιλ!

Πρέπει να πληρώσω;

Όχι! Καθώς πρόκειται για μια λειτουργία ιδιαίτερα σημαντική για όλους τους metabookers, θέλουμε να βοηθήσουμε τα υπάρχοντα μέλη μας να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να επωφεληθούν από την πλατφόρμα μας όσο πιο πολύ γίνεται!

Για τον λόγο αυτό, τόσο η εγγραφή όσο και το κόστος συντήρησης, για περιορισμένο διάστημα, είναι μηδενικό.

Κάνε την αίτησή σου σήμερα για να γίνεις επιβεβαιωμένο μέλος δωρεάν, για πάντα!

Είναι ασφαλές να δώσω τα στοιχεία μου στο metabook;

Η διαδικασία αυτή είναι εντελώς ασφαλής και ιδιαίτερα δημοφιλής αφού την χρησιμοποιούν διεθνείς εταιρείες όπως η η Airbnb, η Microsoft, η Booking, η eBay και το Spotify!

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι τα στοιχεία σου φυλάσσονται στην EveryPay, ένα ίδρυμα πληρωμών αδειοδοτημένο και εποπτευόμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος, ακολουθώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας συναλλαγών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας PCI.

metabooker...με τη βούλα!

Το να γίνεις επιβεβαιωμένο μέλος δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι όμως μια «ιδιότητα» που σου προσφέρει μοναδικά προνόμια και κάνει την εμπειρία σου στην πλατφόρμα μας ακόμα καλύτερη! Γίνε σήμερα επιβεβαιωμένο μέλος, δωρεάν για πάντα, και απόκτησε κι εσύ τη ροζ ασπίδα που θα σε ξεχωρίσει στο metabook.

Κάνε αίτηση

Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!