Βιβλία πωλητή
 (1)

Παράδοση:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Τράπεζα Πειραιώς
Περιοχή:
Ηράκλειο, Κρήτη
Thomas Απειροστικός Λογισμός
Thomas Απειροστικός Λογισμός
40,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το βιβλίο αυτό βρέθηκε υπό την κατοχή μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι από τα βιβλία που δυστυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω. Ως εκ τούτου, παρέμεινε στην βιβλιοθήκη μου ανέπαφο για τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι σήμερα. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Φυσική
Φυσική
60,00 € 119,43 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Το βιβλίο αυτό βρέθηκε υπό την κατοχή μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι από τα βιβλία που δυστυχώς χρειάστηκε να αξιοποιήσω ελάχιστα έως καθόλου. Ως εκ τούτου, παρέμεινε στην βιβλιοθήκη μου ανέπαφο για τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι σήμερα. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μαθήματα Οπτικής
Μαθήματα Οπτικής
25,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Το βιβλίο αυτό βρέθηκε υπό την κατοχή μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι από τα βιβλία που δυστυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω. Ως εκ τούτου, παρέμεινε στην βιβλιοθήκη μου ανέπαφο για τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι σήμερα. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.