Βιβλία πωλητή

Παράδοση:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Περιοχή:
Αθήνα, Αττική
Η ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
Η ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
10,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
《Η Φαντασμένη Τριανταφυλλιά》Πρόκειται για ένα μαγευτικό παιδικό παραμύθι που δε μπορει να λείπει από τις βιβλιοθήκες όλως των μικρών μας φίλων, της Χρύσας Δημουλίδου και του Εκδοτικού Οίκου Α. Α. ΛΙΒΑΝΗ. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
10 πράγματα που πρέπει να κάνεις προτού γίνεις 16
10 πράγματα που πρέπει να κάνεις προτού γίνεις 16
10,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Εξαιρετικό βιβλίο! Της Κάρολαϊν Πλέιστεντ και των εκδόσεων Ψυχογιός. Νεανική Λογοτεχνια. Αντικατοπτρίζει τις ανησυχίες εφήβων κοριτσιών ,που πρωταγωνιστούν στο βιβλίο, γιαυτό και δεν είναι απίθανο οι αναγνώστες να ταυτιστούν. Μπορεί να αποτελέσει ένα καλό φίλο! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Σ.Ο.Σ. ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Σ.Ο.Σ. ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
5,00 € 8,40 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Πρόκειται για ένα ευφάνταστο παιδικό βιβλιαράκι το οποίο αξίζει να διαβαστεί!! Της Γιολάντας Πατεράκη. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο βασιλιάς των αριθμών
Ο βασιλιάς των αριθμών
5,00 € 6,30 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Πρόκειται για ένα παιδικό, εκπαιδευτικό και παράλληλα διασκεδαστικό βιβλιαράκι!! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η τάξη που πετάει
Η τάξη που πετάει
5,00 € 6,24 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!! 《Η τάξη που πετάει》 Για παιδιά 9-13 ετών Συγγραφέας: ΕΡΙΧ ΚΕΣΤΝΕΡ Εκδόσεις: Ψυχογιός ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΤΕΡΣΕΝ --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Φιλενάδα, φουντουκιά μου
Φιλενάδα, φουντουκιά μου
5,00 € 5,37 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση! Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και νέους Από 9 ετών και πάνω Συγγραφέας: Αγγελική Βαρελλά Αριθμός Σελιδών: 129 Περίληψη: Μια αγριοφουντουκιά φύτρωσε τυχαία σε μια γκρίζα γειτονιά της Αθήνας. Μα δεν ήταν καθόλου τυχαία η υπέροχη φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στα παιδιά της γειτονιάς και το μοναχικό δέντρο. Η ιστορία της Φουντουκιάς εξελίσσεται σαν ένας αγώνας δρόμου. Η μια μετά την άλλη, οι αφηγήτριες δίνουν τη ...σκυτάλη για να ξετυλιχτεί το νήμα της ιστορίας. Όταν μια μέρα το δέντρο θα κινδυνέψει από την μπουλντόζα, ολόκληρη η γειτονιά θα προσπαθήσει με πάθος να το σώσει. Η Φουντουκιά θα γίνει το σύμβολο ελπίδας, συνεργασίας για έναν κοινό σκοπό, και αγάπης για τη φύση, μέσα σε μια ατμόσφαιρα ανθρωπιάς και συγκίνησης. Το βιβλίο τιμήθηκε με τον έπαινο Janusz Korczak το 1985 στην Πολωνία. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Aesops Fables
Aesops Fables
8,00 € 8,09 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.