Βιβλία πωλητή

Παράδοση:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Krieg der bastarde
Krieg der bastarde
5,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
το βιβλιο ειναι γερμανογλωσσο ιδανικο για οσους γνωριζουν την γλωσσα.Σε πολυ καλη κατασταση ελαχιστα σημεια ειναι βρωμικα αλλα ειναι ευαναγνωστο και πραγματικα σε πολυ καλη κατασταση. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εγκυκλοπαιδεια της γυναικας
Εγκυκλοπαιδεια της γυναικας
14,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Πεντε τομοι απο τους 6 συνολικα που κυκλοφορησαν.ο τριτος εχει στο εξωτερικο μερος πανω αριστερα ενα σκισιμο στον δευτερο τομο το εξωφυλλο ειναι τσακισμενο αλλα οχι κατεστραμμενο.επισης καποιοι τομοι εχουν στο εσωφυλλο λεκεδες απο υγρασια αλλα το εσωτερικο ειναι κατα κορον καθαρο και πολυ ευαναγνωστο.η εγκυκλοπαιδεια που πουλαω ειναι απο διαφορες εκδοσεις (παλμος -εγκυκλοπαιδικες γνωσεις -εγκυκλοπαιδεια της γυναικας) Η τιμη ειναι για ολο το εργο διαφορετικα πεντε ευρο το καθε βιβλιο --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Κβο βαντις
Κβο βαντις
20,00 €
Κατάσταση:
Καλή
το εξωφυλλο ειναι φθαρμενο στο μαυρο χαρτι που καλυπτει το σκληρο εξωφυλλο του βιβλιου (το οποιο ειναι σε καλη κατασταση) οι πρωτες 20 σελιδες εχουν μικρες τρυπες κατω δεξια χωρις να επηρεαζεται η ικανοτητα αναγνωσης και οι τελευταια σελιδα που ειναι διαφημιστικη και οχι κομματι του εργου ειναι βρωμικη αλλα ευαναγνωστη. πιθανοτατα ειναι του 1952 οποτε καποιες φθορες ειναι φυσιολογικες για σχεδον 70 ετων βιβλιο. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Οι αθλιοι
Οι αθλιοι
50,00 €
Κατάσταση:
Καλή
τα εξωφυλλα και των δυο βιβλιων ειναι φθαρμενα (εχουν ενα μαυρο χαρτι επικολλημενο απο το εργοστασιο πο ειναι το αυθεντικο και εχει φθαρει το απο κατω σκληρο εξωφυλο ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Τα δυο βιβλια ειναι σε δευτερη εκδοση του 1952 ο τριτος και ο τεταρτος τομος που ειναι στο δευτερο βιβλιο εχουν φθορες απο τον χρονο αλλα δεν ειναι σκισμενα αναφερωμαι στις πρωτες σελιδες πριν την εναρξη του βιβλιου.Οι σελιδες εσωτερικα ειναι ευαναγνωστες.προκειται για την δετερη εκδοση των βιβλιων με την μεταφραση να εχει γινει απο τον Γιαννη Κουχ --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.