Βιβλία πωλητή

Παράδοση:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι ACS Γενική Ταχυδρομική Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Περιοχή:
Νέα Μάκρη, Αττική
Δημοσθένης
Δημοσθένης
11,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Πωλείται ολόκληρη η σειρά του National Geographic (10 τόμοι). Δημοσθένης,Αριστοφάνης,Όμηρος ( Ιλιάδα α κ΄ β τόμος , Οδύσσεια α κ΄β τόμος) , Πλάτων ( Θεαίτητος, Πολιτεία α κ΄β τόμος). Προνομιακή τιμή σειράς: 80 ευρώ επικοινωνία μέσω email: stephanosgewrgiadis@gmail.com --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παιχνίδι του στέμματος
Παιχνίδι του στέμματος
12,00 € 13,23 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το βιβλίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Όποιος ενδιαφέρεται για φωτογραφίες ή αγορά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email εφόσον έχει δικαίωμα έκπτωσης. Παρέχεται έκπτωση 40% σε όποιον αγοράσει 2 βιβλία. email: stephanosgewrgiadis@gmail.com --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ιατρική Μικροβιολογία
Ιατρική Μικροβιολογία
72,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το βιβλίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Όποιος ενδιαφέρεται για φωτογραφίες ή αγορά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email εφόσον έχει δικαίωμα έκπτωσης. Παρέχεται έκπτωση 40% σε όποιον αγοράσει 2 βιβλία. email: stephanosgewrgiadis@gmail.com Δίνονται ως δώρο χειρόγραφες σημειώσεις σε άλλο σπιράλ τετράδιο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
JUNQUEIRA'S ΒΑΣΙΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
JUNQUEIRA'S ΒΑΣΙΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
72,00 € 80,10 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το βιβλίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Όποιος ενδιαφέρεται για φωτογραφίες ή αγορά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email εφόσον έχει δικαίωμα έκπτωσης. Παρέχεται έκπτωση 40% σε όποιον αγοράσει 2 βιβλία. email: stephanosgewrgiadis@gmail.com Μαζί με αυτό το βιβλίο δίνονται δώρο σημειώσεις από το πανεπιστήμιο Κρήτης οι οποίες είναι εκτυπωμένες και δεμένες. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ιατρική ανοσολογία
Ιατρική ανοσολογία
39,00 € 54,54 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το βιβλίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Όποιος ενδιαφέρεται για φωτογραφίες ή αγορά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email εφόσον έχει δικαίωμα έκπτωσης. Παρέχεται έκπτωση 40% σε όποιον αγοράσει 2 βιβλία από εμένα. email: stephanosgewrgiadis@gmail.com --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.