Βιβλία πωλητή

Παράδοση:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
PayPal Eurobank
Περιοχή:
Μεταμόρφωση.Κουκουβάουνες, Αττική
Βιοτεχνολογία με Στοιχεία Βιοχημικής Μηχανικής
Βιοτεχνολογία με Στοιχεία Βιοχημικής Μηχανικής
12,00 € 18,02 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ! Η εξέλιξη της Μοριακής Βιολογίας και της Βιοτεχνολογίας στη συνέχεια, τα τελευταία χρόνια ήταν εντυπωσιακά γρήγορη. Οι νέες κατευθύνσεις, η κλωνοποίηση (αναπαραγωγική καί θεραπευτική) πέραν του ανασυνδυασμού του DNA, ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των προϊόντων που παίρνουμε από κυτταροκαλλιέργειες (πρωτογενείς και δευτερογενείς μεταβολίτες), η ρύθμιση των μεταβολικών σταδίων, η ανακάλυψη νέων βιοκαταλυτών (ενζύμων και μικροοργανισμών) κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη επανέκδοσης και φυσικά συμπλήρωσης και διεύρυνσης των όσων αναφέρονται στην πρώτη έκδοση. Ταυτόχρονα, για διδακτικούς περισσότερο σκοπούς, άλλαξα και τον τίτλο σε «Βιοτεχνολογία με στοιχεία Βιοχημικής Μηχανικής» αφού έστω και ακροθιγώς έχω συμπεριλάβει τέτοια στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα για το Χημικό Μηχανικό, με το σκεπτικό ότι η παραγωγή ενός βιοτεχνολογικού προϊόντος περνά σίγουρα μέσα από τον αντιδραστήρα, το σχεδιασμό του, τη βελτιστοποίηση παραγωγής και τη μοντελοποίηση. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εισαγωγή στην εξέλιξη
Εισαγωγή στην εξέλιξη
35,00 € 51,20 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η Εξέλιξη, περισσότερο από κάθε άλλο επιστημονικό κλάδο, έχει προκαλέσει τις πιο βαθιές συγκινήσεις και ο λόγος απλός είναι η επιστήμη η οποία στις μέρες μας εκτινάσσεται από το σύγχρονο στέρεο βάθρο της μοριακής γενετικής η επιστήμη που μιλά για το παρελθόν και το μέλλον φωτίζοντας το παρόν και την πραγματικότητα όπως λ.χ. με τη δαρβινική ιατρική, έναν επιστημονικό κλάδο που αφορά την εξέλιξη της υγείας και των ασθενειών του Homo Sapiens από την προέλευσή του. Επεισοδιακή επιστήμη από τη γέννησή της, η Εξέλιξη συνεχίζει και σήμερα, που ωρίμασε πια, να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο στους ειδικούς ερευνητές ή τους φοιτητές αλλά και σε όσους ανήσυχους ενδιαφερόμενους αναγνώστες αναζητούν επιστημονικές εξελικτικές γνώσεις ή ακόμα και απόψεις για το ευφυές σχέδιο. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ) --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οικολογία
Οικολογία
18,00 € 27,14 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Δεν έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ Ι. ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ 2. ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ 3. ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΡΟΣ ΙΙ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ 4. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ 5. ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ 6. ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ 7. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 8. ΘΗΡΕΥΣΗ 9. ΦΥΤΟΦΑΓΙΑ: ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΓΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ 10. ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΦΘΟΝΙΑΣ 11. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ 12. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ. ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 13. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 14. ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ 15. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ 16. ΒΙΟΓΕΩΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 17. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ 18. ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΡΟΣ IV. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ 19. ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝ 20. ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: ΜΕΘΟΔΟΙ ΙΧΝΟΘΕΤΗΣΗΣ - ΕΠΑΝΑΣΥΛΛΗΨΗΣ 21. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ 22. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ρύπανση του Περιβάλλοντος
Ρύπανση του Περιβάλλοντος
20,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Δεν έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Απόδοση σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες
Απόδοση σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες
18,00 € 27,87 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι ολοκαίνουριο! Δεν έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ! Μήπως εργάζεστε ή ασκήστε σε συνθήκες έντονης ζέστης ή κρύου, μεγάλου υψομέτρου, μεγάλου βάθους ή ατμοσφαιρικής ρύπανσης; Εάν ναι, ο συγγραφέας Armstrong μέσα από αυτό του το πόνημα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη σωματική σας απόδοση υψηλά επίπεδα ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται όχι μόνο σε αθλητές, αλλά και σε οποιονδήποτε ζει και εργάζεται κάτω από αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες. Περιεχόμενα: 1. Προσαρμογή στις Αντίξοες Συνθήκες του Περιβάλλοντος 2. Ζέστη και Υγρασία 3. Κρύο, Ψυχρός Αέρας και Βύθιση στο Νερό 4. Κατάδυση στο Υπερβαρικό Περιβάλλον της Γης 5. Υψόμετρο: Το Υποβαρικό Περιβάλλον της Γης 6. Ατμοσσφαιρική Ρύπανση: Άσκηση στην Πόλη 7. Καιρικές Συνθήκες και Ατμοσφαιρικά Ιόντα 8. Διαταραχές Βιολογικών Ρυθμών Παραρτήματα Λεξιλόγιο Ορολογίας Προτεινόμενα Αναγνώσματα Ευρετήριο Σχετικά με τον Συγγραφέα --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ιατρική φυσιολογία
Ιατρική φυσιολογία
30,00 € 108,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι ολοκαίνουριο! Δεν έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια των Παιδιών: Ζωικό βασίλειο Ι
Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια των Παιδιών: Ζωικό βασίλειο Ι
20,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εγκυκλοπαίδεια Δομή
Εγκυκλοπαίδεια Δομή
30,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σε ολοκαίνουργια κατάσταση! 32 δεμένοι έγχρωμοι τόμοι Έκδοση: 2005 1200 gr/τόμος --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Συστηματική των Φυτών
Συστηματική των Φυτών
75,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Έτος έκδοσης: 2016 Χαρακτηριστικά: 21 x 29 εκ., 824 σελ., σκληρόδετο, έγχρωμο Άριστη κατάσταση! Το βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φοιτητές, τους ερευνητές και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη συστηματική και την ταξινόμηση των φυτών, τη χλωρίδα, την ποικιλότητα των φυτών, τη μορφολογία και άλλους σχετικούς κλάδους. Παρέχει τη βάση για τη διδασκαλία της μορφολογίας, της εξέλιξης και της ταξινόμησης των χερσαίων φυτικών οργανισμών. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Βιολογία Ιχθύων
Βιολογία Ιχθύων
35,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση! Πρόκειται για μια συνοπτική, ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη εισαγωγή στη βιολογία, ανατομία και φυσιολογία των ιχθύων, η οποία επιτρέπει στον αναγνώστη να κατανοήσει πώς λειτουργεί ο οργανισμός των ιχθύων και πώς διαφέρει ή μοιάζει με τον οργανισμό των χερσαίων ζώων. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οικολογία
Οικολογία
40,00 € 47,47 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση! Το βιβλίο μάς εισάγει στη συναρπαστική επιστήμη της Οικολογίας. Δεν αποσκοπεί να δώσει απλώς στον φοιτητή και τον εκπαιδευτικό κάποιες οικολογικές γνώσεις αλλά να τους παρουσιάσει την ιστορική διαδρομή τους, τις προσπάθειες και τα επιστημονικά πειράματα που τις τεκμηρίωσαν, και να δείξει πώς οι αφηρημένες ιδέες και οι γενικές σχέσεις μπορούν να εφαρμοστούν στα οικολογικά προβλήματα. Στα είκοσι τρία κεφάλαιά του περιγράφονται και αναλύονται όλοι οι τομείς της Οικολογίας –από την επίδραση των οικολογικών παραγόντων στους οργανισμούς και τους πληθυσμούς έως τη δομή και τη λειτουργία των βιοκοινοτήτων και των οικοσυστημάτων–, όπως και η πλανητική οικολογία. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.