Γεράσιμος Τσαγκαλάς
@tsagkalas

Παράδοση:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Εθνική Τράπεζα
Περιοχή:
Αθήνα, Αττική

Προσφορές πωλητή:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 20 € με ΕΛΤΑ και αποστολή προς Ελλάδα.

Το καθετί στην ώρα του...
Το καθετί στην ώρα του...
2,00 € 9,89 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Μικρές φθορές στις γωνίες του εξωφύλλου, όπως φαίνεται στις φωτό. Υπάρχει μόνο μια σημείωση στην τελευταία σελίδα, αλλά είναι με μολυβάκι. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Στο καλό μυθιστόρημα
Στο καλό μυθιστόρημα
4,00 € 13,24 €
Κατάσταση:
Καλή
μικρές φθορές στις γωνίες του εξωφύλλου (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες) --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Ο ΚΑΤΑ ΓΚΑΡΠ ΚΟΣΜΟΣ
Ο ΚΑΤΑ ΓΚΑΡΠ ΚΟΣΜΟΣ
5,00 € 15,95 €
Κατάσταση:
Καλή
Τσακίσματα στην πάνω και κάτω γωνία του εξωφύλλου, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Ο μεγάλος αποχαιρετισμός
Ο μεγάλος αποχαιρετισμός
10,00 € 11,62 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Μία ανεπαίσθητη φθορά σε σε μία γωνία του οπισθοφύλλου και κάποια μικρά βαθουλώματα στο πάνω μέρος της ράχης του βιβλίου. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Θηριόμορφοι
Θηριόμορφοι
5,00 € 12,39 €
Κατάσταση:
Καλή
Έχει ένα καφέ σημαδάκι στο πάνω-αριστερό μέρος του εξωφύλλου και λίγο φθαρμένες γωνίες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Στο εσωτερικό είναι άψογο. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Το ταξίδι
Το ταξίδι
7,00 € 13,93 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Άθικτο, αδιάβαστα, σαν καινούργιο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.