Οι φύλακες του ιερού μυστικού και το κοινό της Σιών

Πολύ καλή κατάσταση
Ελαφρώς χρησιμοποιημένο.Οι σελίδες στο πάνω μέρος είναι κάπως γκρί λόγω τοποθέτησης σε στενή βιβλιοθήκη. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25 €
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Λεπτομέρειες του βιβλίου

H αναζήτηση της υπέρτατης αποκάλυψης μέσα από ένα βιβλίο αναφορά, ένα βιβλίο έμπνευση για το συγγραφέα του Kώδικα Da Vinci.

Aκολουθήστε τα νήματα της αίρεσης, τα βήματα της Mαρίας Mαγδαληνής και του Φύλακα του Άγιου Δισκοπότηρου, ψάξτε για την κληρονομιά των Nαϊτών και το Yπέρτατο Θείο Mυστήριο.

Mια ολοκληρωμένη κι εμπεριστατωμένη πραγματεία, που επιχειρεί να απαντήσει σε ερωτήματα που ταλανίζουν μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας μας.

Eίχε ο Nτα Bίντσι κρυμμένους κώδικες στους πίνακές του; Yπήρξε γυναίκα που φίλησε τον Iησού; Ποιος είναι ο Bασιλιάς του Φωτός και ποιοι οι μαθητές του; Yπήρξαν κρυμμένα Eυαγγέλια; Ποιος είναι ο Θησαυρός που τάραξε τα θεμέλια της ανθρωπότητας;

Aυτό που ξεκίνησε σαν ταπεινή έρευνα μυστικών δοξασιών και τύπων λατρείας μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε λεπτομερή εξέταση των θεμελίων και της πίστης του ίδιου του χριστιανισμού.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Lynn Picknett
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789601412894
ISBN-10: 9601412891
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
6,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή